dijous, 18 de juny del 2009

La pregunta més controvertida de l'univers

La meva voluntat és aportar pau i saviesa al món, en aquesta vida. Per això, a la barra dreta del blog he pujat una enquesta. Crec que hi ha una cosa que ens divideix a tots molt més que raça, cultura, religió, orientació sexual o fungulera. Com ha de ser la truita de patates? Sucosa o més aviat seca? Amb ceba o sense ella?

Acabem d'una vegada amb les discussions eternes, aprofitem les ocasions que ens dóna internet per manifestar la nostra opinió! Voteu a la gran enquesta del Institut Calpenson sobre la truita de patates! Podeu matitzar el vostre vot en els comentaris, però voteu i doneu a conéixer la veritat absoluta (perquè tothom creu estar en possessió de la veritat quan parlem de truita de patates...) Teniu de temps fins al 30 de Juny.

12 comentaris:

Ibán ha dit...

¿Pero quién vota tortilla seca??? podió, podió...
Enfins, yo que (como muy bien dices) tengo la verdad absoluta, sé que la tortilla tiene que tener cebolla y ser jugosita. Amen.
A mí me gusta con las patatas cortadas en láminas (no en cubitos!!), y me gusta más caliente que fría; fría no le hago ascos, que conste.

Mar Calpena ha dit...

Sin querer mediatizar el resultado de la votación (llámame Jahd, Amadinejahd), es que a mí me da un poco de cosa la tortilla "babosa"... Seca no es "seca como un algodón", me refiero a que no tenga huevo líquido.

Be ha dit...

Liquidita y sin cebolla, como la que hace mi mamá. Aunque si lleva cebolla y sabe dulce no le pongo pegas. Eso sí, las patatas me gustan frititas, no cocidas...

Margarida ha dit...

Doncs jo sense ceba. De tota la vida! Una truita de patates, és de patates i ou. He votat per "sense ceba, i seca", però sucosa també m'agrada encara que no tant. Sí m'agrada ben sucosa la truita francesa, però aquest ja és un altre tema.
I les patates sempre les tallo a làmines. Només me les menjo a daus quan la fa la meva sogra i la primera vegada que ho vaig veure em va sobtar una mica. Però no critico mai les coses que et fan. Encara gràcies que ho fan!
I les patates fregidetes totes iguals: no s'hi val unes mig crues i les altres cremades!

Daver ha dit...

Truita, mig sucos mis seca, al punt, amb ceba, patata i molts ous. I no massa alta, que quedi ben escampada per la paella.


Petons friki!


PD: Per cert, quan he vist el títol, mi instinto friki em deia que et digués que la resposta era "42" però m'he retingut.

Sr. Pons ha dit...

Les patates s'han de "trencar", i no tallar. Trencar significa fer un tall petit i arrancar la resta. D'aquesta manera deixen mes "substància" i la truita te mes gust.

Per tant, la truita perfecte mai serà de talls o daus de patata, sino de trossos de patata.

Evidentment, ha de portar ceba i que sigui sucosa!

Anònim ha dit...

No..........sucosa no! No vull veure l'ou llefiscós! La patata i la ceba ja són prou sucoses per si mateixes.

I ceba, és clar que sí!

Per cert, sóc ta germana, és clar.

starbase ha dit...

Sense ceba i sucosa.

Perque sucosa vol dir sucosa, no 'babosa'.

anna espelt ha dit...

la truita, com tantes altres coses, millor sucosa.

Unknown ha dit...

Bien jugosa, y con cebolla, preferiblemente caramelizada. Esto es un axioma y, como tal, no se puede discutir. :-D

illetapitita ha dit...

Doncs jo no soc de massa ajuda perquè la faig de totes maneres depenent de com em ve de gust el dia que en faig!
Una abraçada!

Angus ha dit...

Mar, veo por tu comentario que coincido contigo. Mi voto: con cebolla y seca.
Ojo, seca as apposed to 'con el huevo chorreando', pero me gusta jugosa, claro.