Acabem d'una vegada amb les discussions eternes, aprofitem les ocasions que ens dóna internet per manifestar la nostra opinió! Voteu a la gran enquesta del Institut Calpenson sobre la truita de patates! Podeu matitzar el vostre vot en els comentaris, però voteu i doneu a conéixer la veritat absoluta (perquè tothom creu estar en possessió de la veritat quan parlem de truita de patates...) Teniu de temps fins al 30 de Juny.
dijous, 18 de juny del 2009
La pregunta més controvertida de l'univers
La meva voluntat és aportar pau i saviesa al món, en aquesta vida. Per això, a la barra dreta del blog he pujat una enquesta. Crec que hi ha una cosa que ens divideix a tots molt més que raça, cultura, religió, orientació sexual o fungulera. Com ha de ser la truita de patates? Sucosa o més aviat seca? Amb ceba o sense ella?
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
12 comentaris:
¿Pero quién vota tortilla seca??? podió, podió...
Enfins, yo que (como muy bien dices) tengo la verdad absoluta, sé que la tortilla tiene que tener cebolla y ser jugosita. Amen.
A mí me gusta con las patatas cortadas en láminas (no en cubitos!!), y me gusta más caliente que fría; fría no le hago ascos, que conste.
Sin querer mediatizar el resultado de la votación (llámame Jahd, Amadinejahd), es que a mí me da un poco de cosa la tortilla "babosa"... Seca no es "seca como un algodón", me refiero a que no tenga huevo líquido.
Liquidita y sin cebolla, como la que hace mi mamá. Aunque si lleva cebolla y sabe dulce no le pongo pegas. Eso sí, las patatas me gustan frititas, no cocidas...
Doncs jo sense ceba. De tota la vida! Una truita de patates, és de patates i ou. He votat per "sense ceba, i seca", però sucosa també m'agrada encara que no tant. Sí m'agrada ben sucosa la truita francesa, però aquest ja és un altre tema.
I les patates sempre les tallo a làmines. Només me les menjo a daus quan la fa la meva sogra i la primera vegada que ho vaig veure em va sobtar una mica. Però no critico mai les coses que et fan. Encara gràcies que ho fan!
I les patates fregidetes totes iguals: no s'hi val unes mig crues i les altres cremades!
Truita, mig sucos mis seca, al punt, amb ceba, patata i molts ous. I no massa alta, que quedi ben escampada per la paella.
Petons friki!
PD: Per cert, quan he vist el títol, mi instinto friki em deia que et digués que la resposta era "42" però m'he retingut.
Les patates s'han de "trencar", i no tallar. Trencar significa fer un tall petit i arrancar la resta. D'aquesta manera deixen mes "substància" i la truita te mes gust.
Per tant, la truita perfecte mai serà de talls o daus de patata, sino de trossos de patata.
Evidentment, ha de portar ceba i que sigui sucosa!
No..........sucosa no! No vull veure l'ou llefiscós! La patata i la ceba ja són prou sucoses per si mateixes.
I ceba, és clar que sí!
Per cert, sóc ta germana, és clar.
Sense ceba i sucosa.
Perque sucosa vol dir sucosa, no 'babosa'.
la truita, com tantes altres coses, millor sucosa.
Bien jugosa, y con cebolla, preferiblemente caramelizada. Esto es un axioma y, como tal, no se puede discutir. :-D
Doncs jo no soc de massa ajuda perquè la faig de totes maneres depenent de com em ve de gust el dia que en faig!
Una abraçada!
Mar, veo por tu comentario que coincido contigo. Mi voto: con cebolla y seca.
Ojo, seca as apposed to 'con el huevo chorreando', pero me gusta jugosa, claro.
Publica un comentari a l'entrada