tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post5053049950007759674..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: La pregunta més controvertida de l'universMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-60648850670978770832009-06-23T08:51:03.078+02:002009-06-23T08:51:03.078+02:00Mar, veo por tu comentario que coincido contigo. M...Mar, veo por tu comentario que coincido contigo. Mi voto: con cebolla y seca.<br />Ojo, seca <i>as apposed to</i> 'con el huevo chorreando', pero me gusta jugosa, claro.Angushttps://www.blogger.com/profile/06545557925660501271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-25819718230811009432009-06-22T20:55:53.526+02:002009-06-22T20:55:53.526+02:00Doncs jo no soc de massa ajuda perquè la faig de t...Doncs jo no soc de massa ajuda perquè la faig de totes maneres depenent de com em ve de gust el dia que en faig!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-31973548599020852272009-06-22T16:53:33.486+02:002009-06-22T16:53:33.486+02:00Bien jugosa, y con cebolla, preferiblemente carame...Bien jugosa, y con cebolla, preferiblemente caramelizada. Esto es un axioma y, como tal, no se puede discutir. :-DUnknownhttps://www.blogger.com/profile/10989702983559858425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-59046364874798844302009-06-22T15:18:47.246+02:002009-06-22T15:18:47.246+02:00la truita, com tantes altres coses, millor sucosa....la truita, com tantes altres coses, millor sucosa.anna espelthttps://www.blogger.com/profile/16271293271262875545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-4518226837020983582009-06-20T19:25:36.407+02:002009-06-20T19:25:36.407+02:00Sense ceba i sucosa.
Perque sucosa vol dir sucosa...Sense ceba i sucosa.<br /><br />Perque sucosa vol dir sucosa, no 'babosa'.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-50903926504075702762009-06-19T22:22:54.870+02:002009-06-19T22:22:54.870+02:00No..........sucosa no! No vull veure l'ou llef...No..........sucosa no! No vull veure l'ou llefiscós! La patata i la ceba ja són prou sucoses per si mateixes.<br /><br />I ceba, és clar que sí!<br /><br />Per cert, sóc ta germana, és clar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-91005767203525829042009-06-19T07:29:19.480+02:002009-06-19T07:29:19.480+02:00Les patates s'han de "trencar", i no...Les patates s'han de "trencar", i no tallar. Trencar significa fer un tall petit i arrancar la resta. D'aquesta manera deixen mes "substància" i la truita te mes gust.<br /><br />Per tant, la truita perfecte mai serà de talls o daus de patata, sino de trossos de patata.<br /><br />Evidentment, ha de portar ceba i que sigui sucosa!Sr. Ponshttps://www.blogger.com/profile/07539509329247083414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-79318960774097564602009-06-19T03:30:19.826+02:002009-06-19T03:30:19.826+02:00Truita, mig sucos mis seca, al punt, amb ceba, pat...Truita, mig sucos mis seca, al punt, amb ceba, patata i molts ous. I no massa alta, que quedi ben escampada per la paella.<br /><br /><br />Petons friki!<br /><br /><br />PD: Per cert, quan he vist el títol, mi instinto friki em deia que et digués que la resposta era "42" però m'he retingut.Daverhttps://www.blogger.com/profile/17907151782509986698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-35197603634135335652009-06-19T00:10:25.916+02:002009-06-19T00:10:25.916+02:00Doncs jo sense ceba. De tota la vida! Una truita d...Doncs jo sense ceba. De tota la vida! Una truita de patates, és de patates i ou. He votat per "sense ceba, i seca", però sucosa també m'agrada encara que no tant. Sí m'agrada ben sucosa la truita francesa, però aquest ja és un altre tema.<br />I les patates sempre les tallo a làmines. Només me les menjo a daus quan la fa la meva sogra i la primera vegada que ho vaig veure em va sobtar una mica. Però no critico mai les coses que et fan. Encara gràcies que ho fan!<br />I les patates fregidetes totes iguals: no s'hi val unes mig crues i les altres cremades!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-15298291557257666672009-06-18T17:16:28.037+02:002009-06-18T17:16:28.037+02:00Liquidita y sin cebolla, como la que hace mi mamá....Liquidita y sin cebolla, como la que hace mi mamá. Aunque si lleva cebolla y sabe dulce no le pongo pegas. Eso sí, las patatas me gustan frititas, no cocidas...Behttps://www.blogger.com/profile/18229931579480957813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-29070794665823136792009-06-18T16:58:16.038+02:002009-06-18T16:58:16.038+02:00Sin querer mediatizar el resultado de la votación ...Sin querer mediatizar el resultado de la votación (llámame Jahd, Amadinejahd), es que a mí me da un poco de cosa la tortilla "babosa"... Seca no es "seca como un algodón", me refiero a que no tenga huevo líquido.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-58705777427633287422009-06-18T16:53:39.831+02:002009-06-18T16:53:39.831+02:00¿Pero quién vota tortilla seca??? podió, podió...
...¿Pero quién vota tortilla seca??? podió, podió...<br />Enfins, yo que (como muy bien dices) tengo la verdad absoluta, sé que la tortilla tiene que tener cebolla y ser jugosita. Amen.<br />A mí me gusta con las patatas cortadas en láminas (no en cubitos!!), y me gusta más caliente que fría; fría no le hago ascos, que conste.Ibánhttp://www.tequedasacenar.comnoreply@blogger.com