Imatges del còdex de cuina "Opera de Bartolomeo Scappi", guardat a la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid. Les he baixat del meravellosíssim blog BibliOdissey, on hi ha més informació sobre el còdex, una recepta, i suficients imatges de llibres antics i fascinants com per perdre-hi hores i hores...
dissabte, 11 d’abril del 2009
Cuina renaixentista
Imatges del còdex de cuina "Opera de Bartolomeo Scappi", guardat a la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid. Les he baixat del meravellosíssim blog BibliOdissey, on hi ha més informació sobre el còdex, una recepta, i suficients imatges de llibres antics i fascinants com per perdre-hi hores i hores...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Si els pollastres a l'aste ncara es fessin giran la mabivela com a la primera imatge serien un gran luxe.
Gracies per les imatges, les guardo al disc dur ;)
Una abraçada
Mar Calpena; Molt interessant els estris i també la forma de cuinar del renaixament. No oblidem que Leonardo da Vinci fou un gran aficcionat a la cuina i també a inventar aparells per cuinar al igual que també va treure un códic de comportament a taula, per cert molt curiós. Josepb -menja de bacallà-
Guardem aquestes imatges que ens regales com un tresor. Son impressionants. Molts petons reina!
M'han semblat unes imatges curiosíssimes. Per suposat que me les guarde també. Besades
Publica un comentari a l'entrada