Imatge (c) Slashfood
Com us vaig prometre, no tots els regals d'aquesta nova secció són caríssims, que estem en crisi, redéu! I si feu cas dels consells de la tieta Mar, avui n'aconseguireu no un, sino dos, a canvi de gastar-vos quatre xavos. Això sí, per a que sembli que en realitat us hi heu deixat una pasta inhumana cal que no els presenteu balim balam. Necessitareu, per a les propostes d'avui, pots de vidre amb tap de rosca o hermètics (apropeu-vos a la botiga de xinesos més propera o recicleu els de melmelada, si fan patxoca. Recordeu que quant més petit és el pot, més car semblarà!), etiquetes maques (de Pepa Paper o de Conesa, per exemple), cintes de ràfia o de colors i altres detallets que convertiran dos humils llaunes de sal i sucre en una pijada franceseta robada directament de la cuina d'Amélie Poulain.
Sal al perfum de romaní
Ingredients
Una bona branca de romaní fresc (toca excursió al camp o a la Boqueria)
Sal fina
Pots de vidre
Ompliu la meitat del pol amb la sal. Afegiu-hi tres o quatre branquillons de romaní, i acabeu d'omplir amb la resta de la sal. Deixeu-ho macerar d'una nit a una setmana. Treieu-ne el romaní i afegiu-ne un altre branquilló. Tapeu-ho, i etiqueteu-ho.
Sucre allimonat
Aquesta recepta és de la web de Martha Stewart, i porta una mica més de feina. A canvi, tindreu el condiment ideal pel té, les galetes, els pastissos...
Ingredients
Tres llimones (preferiblement orgàniques, per a que no tinguin restes de pesticida ni estiguin vernissades...)
Dues tasses de sucre
Treieu la pell a les tres llimones, cuidant de no deixar-nes bocins blancs, que amarguen. Talleu-la i tritureu-la amb la meitat del sucre. Barregeu-ho amb l'altre meitat del sucre, i exteneu-ho en una safata de forn, a l'aire, durant una hora per a que s'assequi (us anirà millor si ho feu sobre paper de forn). Fiqueu-lo als pots.
10 comentaris:
Excel.lent.
He anat a la web de slashfood però no he trovat la secciò de regals...
Seguirè les novetats perque el tema sal perfumada com a obsequi em sembla una gran gran idea.
Les tens totes a:
http://www.slashfood.com/tag/GiftOfTheDay/
Fantàstiques idees, Mar! genial, com tot el que ens expliques!
Carai Mar, això fa bona pinta. Comencem molt bé aquesta secció...
Mar: t'haig de dir que m'encanta aquesta secció... i les dues idees que has donat, tant la de sal com la de sucre perfumats, són molt bones!!
Jo també em passaré a donar una ullada a l'slashfood...
Abraçades
Hola Mar!
Gracies per aquesta idea.
A vegades amb coses senzilles s'encerta.
El rebre un regal que l'altre persona ha fet per tu te mes valor que el regal mateix.
Soc una nova seguidora i estic aprenent molt amb tots vosaltres.
Salutacions,
Rosa M
M'encanten, les trobo genials.
M'han encantat aquestes idees teues. Salutacions
Ets genial! és una idea magnífica que posarem en pràctica: ja tenim la sal, el romaní fresc -del test-, els potets de vidre; ens hem proveït de cintes i boletes de fer collarets..., només resta posar-nos cireres a les orelles!
Gràcies
Ens ha agradat tant la proposta que al nostre blog en fem referència. Una abraçada,
LQL
Publica un comentari a l'entrada