diumenge, 28 de setembre del 2008

Copia-ho cent vegades

No tornaré a menjar pastissets industrials, perquè estan carregats de colorants i de greixos parcialment hidrogenats i si no fós pel màrketing no...


7 comentaris:

Sara Maria ha dit...

He de dir que no m'atrau gens el pastisset que tens a la mà... La veritat és que, en general, excepte els Donuts clàssics, no m'atrauen gens. Però ho entenc, en conec molts que es perden per un pastisset d'aquests

La cuina vermella ha dit...

Mosquis!

Gemma ha dit...

A mi tampoc m'atrauen gens aquests pastissets. I si són roses encara menys!

Mar Calpena ha dit...

No,si el pastisset no valia res (de fet se'l van cruspir dos companys de feina). Però no podia resistir-me a l'homenatge simpsonià.

Anna ha dit...

Els Simpsons, enganxen!!
ara...els donuts guarrets americans són per perdre el judici !

c de cocina ha dit...

Tens raó, aquest color és sospitós de "algo" dolent. Natural no ho sembla...
Acabo d´arribar al teu blog i el trobo molt interessant, m´hi aniré passant.
Saluts

Anònim ha dit...

Ui, jo fa molt de temps que no menjo pastissets industrials... fa poc vaig tastar un Bollycao i vaig pensar "ostres, però com és que m'agradava tant, de petita"? Total, no hi ha res com una bona llesca de pa amb xocolata... :)