Les receptes que surten aquí són creació meva o estan reescrites d'altres procedències, sempre citant-ne la font i sense que això suposi cap atac vers als drets dels respectius autors. Vaja, que no copio sinó que faig homenatges i si algú no li agrada, les treuré.
diumenge, 28 de setembre del 2008
Copia-ho cent vegades
No tornaré a menjarpastissets industrials, perquè estan carregats de colorantsi de greixos parcialment hidrogenatsi si no fós pel màrketing no...
He de dir que no m'atrau gens el pastisset que tens a la mà... La veritat és que, en general, excepte els Donuts clàssics, no m'atrauen gens. Però ho entenc, en conec molts que es perden per un pastisset d'aquests
Tens raó, aquest color és sospitós de "algo" dolent. Natural no ho sembla... Acabo d´arribar al teu blog i el trobo molt interessant, m´hi aniré passant. Saluts
Ui, jo fa molt de temps que no menjo pastissets industrials... fa poc vaig tastar un Bollycao i vaig pensar "ostres, però com és que m'agradava tant, de petita"? Total, no hi ha res com una bona llesca de pa amb xocolata... :)
7 comentaris:
He de dir que no m'atrau gens el pastisset que tens a la mà... La veritat és que, en general, excepte els Donuts clàssics, no m'atrauen gens. Però ho entenc, en conec molts que es perden per un pastisset d'aquests
Mosquis!
A mi tampoc m'atrauen gens aquests pastissets. I si són roses encara menys!
No,si el pastisset no valia res (de fet se'l van cruspir dos companys de feina). Però no podia resistir-me a l'homenatge simpsonià.
Els Simpsons, enganxen!!
ara...els donuts guarrets americans són per perdre el judici !
Tens raó, aquest color és sospitós de "algo" dolent. Natural no ho sembla...
Acabo d´arribar al teu blog i el trobo molt interessant, m´hi aniré passant.
Saluts
Ui, jo fa molt de temps que no menjo pastissets industrials... fa poc vaig tastar un Bollycao i vaig pensar "ostres, però com és que m'agradava tant, de petita"? Total, no hi ha res com una bona llesca de pa amb xocolata... :)
Publica un comentari a l'entrada