dijous, 13 de març del 2008

Xerra que xerra

La gent del Tàpies Variades m'han fet una petita entrevista, que podreu sentir aquest dissabte a quarts de deu del matí a Catalunya Ràdio . Més informació, a la web de la cadena.

ACTUALITZACIÓ: Doncs ja està, vist i no vist, la Gemma, el Calamar i jo explicant en uns segons què fem i per què ho fem. Si ho voleu sentir, la Gemma ha penjat l'àudio!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya, con lo radiofónico que estoy últimamente...pero no estoy el sábado...¿pondrán un podcast como hay de las otras cosas??? Jo, con lo que me gusta a mi el xai :)
¿Y de que xerras sin parar??

Mar Calpena ha dit...

Sí, me dijeron que lo pondrían.
Y en la entrevista xerro de lo de siempre, de por qué creé el blog (en realidad no lo sé, pero ya tengo una explicación más o menos oficial), de lo de la cena de blogueros, de mis recetas (!). Fue corto y creo que no hice el ridi más de lo habitual.

Ester ha dit...

Jo sempre que puc escolto Tàpies variades, a veure si me'n recordo d'escoltar-te
Una abraçada
Ester

starbase ha dit...

Jo el Tàpies variades l'escoltaría si no fós per la dicció d'en Tàpies. sic.

Demà està apuntat, és especial, of course.

Alerta!, la Mar ja és famosa. A la propera trovada et farem fotos en un 'robado'. La fama cuesta Mar, la fama cuesta.

Anònim ha dit...

Ei, ja he sentit la mini-entrevista. La teva locució era la que s'escoltava pitjor però de tota manera m'ha agradat molt sentir la teva veu. Tant debò sigui la primera d'una llarga série d'entrevistes. Felicitats

Anònim ha dit...

Hola Mar!
Estic d'acord amb plugim constant: malauradament, la qualitat de so de l'entrevista no era gaire bona.
Però també m'ha fet molta festa sentir al teva veu! Ja saps que era una de les meves curiositats del sopar en bloc! ;-)

Besets i bona Setmana Santa!

Cuinagenerosa ha dit...

hola, mar,
acabo dedescobrir el teu bloc, en le qual he trobat una bona quantitat de llocs en català que no coneixia.
jo n'acabo d'inaugurar un, anomenat "cuinar és generós", que pots trobar a http://cuinagenerosa.blogspot.com/
té encara pocs dies, però visitar pàgines com la teva m'engresca a seguir-hi treballant.
endavant i una salutació ben cordial.

starbase ha dit...

Mar, vaja quin trio d'asos que feu tú, el calamar i la gemma.

S'ha fet curt, la veritat.

Gemma ha dit...

Mar, je he sentit el programa :)
Veig que tu també vas parlar amb la Blanca... em va caure motl bé!

Mar Calpena ha dit...

Ostres, d'entrada, quin èxit! Sí que matineu! Jo he estat a punt de no sentir-ho, perquè me n'ha refiat de la ràdio del telèfon i m'ha costat sintonitzar Icatfm (no ajuda gaire el ball de noms entre Catalunya Ràdio, Cultura i Informació). M'ha fet molta gràcia escoltar a la Gemma i al Calamar... Gairebé colava com que estàvem tots junts, allà xerrant. Jo crec que no se'm sentia gaire bé perquè em van trucar al mòbil i no a un fixe. Crec que no ha quedat del tot malament, però em trobo més còmoda fent jo les entrevistes que no responent-les.

Anònim ha dit...

Hola Mar,

Veig que aquí no cal registrase però que estem sota el teu poder i ens pots fer vudú si ens portem malament ;-)) Bon sistema de seguretat, sen dubte!

A part de la broma, només volia dir-te que gràcies per l'organització del sopar, que segons el meu criteri, va ser tot un éxit. Ya sé que aquest no es el post, però no volia deixar passar l'ocasió..

Una abraçada i fins aviat,

Anònim ha dit...

Heu estat molt bé els tres! Molt curteta i ràpida l'entrevista. M'he quedat amb ganes d'un poc més!

Mar, la teua veu és exactament com me l'havia imaginada! Increïble!

Helena

La cuina vermella ha dit...

Ei, Mar! Quin passote: estavem escoltant la ràdio a la cuina vermella, tot esmorzant (coca d'oli sucada amb tomàquets de penjar, oli de les Garrigues el Kike amb ventre i jo amb pernil serrà del bo), café amb llet i les vostres veus i reflexions. Ara ja sí que podem dir que som una comunitat virtual compenetrada.
Mil petons i enhorabona.

Anònim ha dit...

hola mar,

perdona una pregunta...saps d'alguna botiga a Barcelona per comprar productes àrabs?

moltes gràcies

ricard

Anònim ha dit...

Hola Mar! Ostres, quina sopresa! He arribat fins aquí com una bola de billar víctima d'una carambola d'expert/a. Un dia, no recordo què buscava per internet, vaig anar a petar al bloc d'una catalana a suècia. Em va agradar tant que m'hi vaig passar una bona estona llegint totes les entrades que hi havia i explorant-ne els vincles; no sé com, vaig arribar fins a la cuina de casa, des d'on vaig escoltar el tapies variades i "aquesta veu em sona". En fi, que soy la Zapi.

Anònim ha dit...

Per cert, i responent a l'anònim Ricard, segons quins productes àrabs els trobes a les carnisseries Halal. A Barna n'hi ha un futimé. un parell de molt bones: Carn. Daoudia (C/consell de cent, 15 - Hostafrancs) i Carn. Annur C/ Carders (o Corders, mai no ho recordo) a tocar de la Plaça de l'Allada Vermella. Aquesta també és molt bona. Bon profit! Zapi

Mar Calpena ha dit...

Ostres, Zapi, quina ilu! Com van les teves teles? A veure si ens veiem un dia, noia, que allò del curset va ser un "visto y no visto". I gràcies per respondre el Ricard!

Boston1955 ha dit...

Fins avui que no he visitat el blog de la Gemma de Vida culinaria. No sabia de la teva participacio en el Tapias Variades. Moltes felicitats.
He estat molt deconectada de la blogo per problemas personals. Perdona les faltes jo no he estuiat en catalá pero intento esforçarme.
Un saludo en la distancia.