dissabte, 8 de març del 2008

Gràcies

Que perdonin els meus fidels lectors, però no puc començar aquest post d'altra manera que adreçant-me als assistents al Sopem en Bloc d'ahir.

Gràcies per haver-me permès compartir amb vosaltres una de les vetllades més agradables, simpàtiques i interessants de la meva vida.
Gràcies per la vostra immensa amabilitat i predisposició, per haver fet que en un moment passéssim de ser vint-i-cinc estranys a xerrar com si ens coneguéssim de llarg, per haver aparegut puntualment i per haver convertit una idea casual en una realitat tangible.
Gràcies per haver-me fet riure amb les anècdotes boges (Cocinillas, encara ric quan penso en la paia que volia "crear una societat gastronòmica" amb tu).
Gràcies per la lliçó pràctica sobre vins, ¡i pels propis vins!, gràcies pel DVD del Bourdain, pels imperdibles amb el nom, per haver-me acompanyat a triar els restaurants, per les frases memorables ("escupir el vino es de cobardes"), gràcies inclús per les dues -sí, dues- converses que vaig tenir sobre Star Trek.
Gràcies pels diàlegs educats i divertits, gràcies pels vostres blocs, per les hores, creativitat i passió que els dediqueu i per haver debatut d'una manera franca i inteligent com ha de ser una bitàcola de cuina.
Gràcies pel safareig (quina professió més improbable, la de la parella d'alguns cuiners), pels plans de viatge a Madrid, per l'intercanvi d'impressions sobre què agrada i què no als lectors, sobre què fa o no que comentin allò que escrivim.
Gràcies per fer-me adonar que no sóc la única que revisa compulsivament els missatges quans ja els ha pujat, per extranyar-vos com jo de les paraules clau que la gent posa al Google per accedir als nostres blocs i per voler que aquest sopar no es quedi en una única trobada.
I per últim, gràcies per haver-me convidat al sopar i espero que no us ofengui que en nom de tots faci donatiu dels diners que em vau estalviar a Sahti Sansar, una ONG petita, eficient i transparent que traballa amb nanos amb paràlisi cerebral a Nepal.

Merci també als que no vau poder venir, als blocaires i lectors que no hi éreu físicament però que dia a dia sí que hi sou a internet, i sense els que tot això no tindria gaire sentit.

A tots, el meu agraïment per demostrar que la taula és civilització, per entendre que l'aliment és una necessitat física i espiritual. Va tenir gust de poc.

Els propers dies pujaré les fotos i links a àlbums d'altres blocaires.

24 comentaris:

starbase ha dit...

Gràcies a tú.

Margot ha dit...

Bon dia Mar!
Estoy feliz por ti.
Veo que la noche fué bonita para todos,vuestra armonía hizo que saltara la chispa entre vosotros.
No dudes que desde el viernes he estado con vosotros con el pensamiento.
Esperaba tu escrito, queria saber como fue todo.
Y me me ha gustado mucho lo que he leido.
Me ha gustado mucho tambien,tu aportación a la Ong,entre todos hacemos que el día a día de los niños,sea un poquito mejor.
A todos los que estabais esta noche a llí un fuerte abrazo.
Y para ti Mar un beso.
Besos
Margot

Anònim ha dit...

Hola, gràcies a tú per ajudar-nos a passar una interessant vetllada, crec que tot va sortir rodó, i ens ho vàrem passar molt bé, possant identitat a tota aquesta gent que fem possible que els blocs tinguin un present ben viu i palpable... Molt interessant.

Així que repeteixo a tots les gràcies.

Fins aviat.

a10
Víctor C.

La cuina vermella ha dit...

Mar, ens presentem som els de la cuina vermella. Em disfrutat molt llegint la teva crònica, nosaltres a l'igual que la Margot us varem tenir en el nostre pensament. Encissa saber que vàreu ser còmplices des del primer moment, màgica connexió, nous amics i vivències. Esperem ben aviat compartir temps i espai real amb tots vosaltres. Segueix així. Mil petons.
Txell i Kike

Marta ha dit...

M'alegro que anés tant bé!!! aquesta vegada no va poder ser, però a la promera hi seré! un petó

Anònim ha dit...

Ei, Mar...
Quin post més bonic, mes emocionat. M'has posat la pell de gallina, maca!
Gràcies a tu per fer possible tot això que expliques i per regalar-nos aquest vespre de divendres ja mític.

Doncs aixó, encara que ja m'estigui fent pesat de tant dir-ho: quan fem el seguent?????

Salut i gràcies!

Anònim ha dit...

Gràcies a tu senyo!!! Un petonaasss!

ignacio ha dit...

MAR eres genial. Genial por tener la idea y por hacerla realidad. Fue una noche super; a mí me da ánimos para seguir en el blog. Escribiré un post pero no queria dejar pasar mas tiempo sin felicitarte.

latiquismiquis ha dit...

Gràcies a tu Mar!

Anònim ha dit...

Tot el mèrit es teu, Mar. Gràcies.

He penjat les fotografies del sopar amb alguns comentaris. Aquí està la capçalera y aquí l’album.

Xavi ha dit...

Em sap greu no haver poder anar-hi. Celebro que es desenvolupès molt bé i espero no perdre'm la pròxima convocatòria. Ah ! i felicitats per l'èxit.

Sara Maria ha dit...

Gràcies a tu Mar!!

Anònim ha dit...

Gràcies a tu Mar pel temps dedicat a l'organització del sopar, feina gens fàcil quan s'ha de mobilitzar tanta gent.
Fins la propera!

Joan ha dit...

Gràcies Mar per fer-ho possible!. Lo important va ser conèixer-nos i fer un profitós intercanvi de sentiments al voltant de la cuina i de tot el que representa.
M'apunto a la propera..segur!!
Joan

Gemma ha dit...

Gràcies a tu Mar!
La trobada va ser fantàstica!

Ester ha dit...

Hola Mar, jo no hi vaig ser, però procuraré ser-hi a la propera, sobretot si és de dia i es poden portar nens, podríem provar-ho no?
Per cert elsteus escrits m'agraden molt, per si no t'ho havia dit, tu segur que vas encertar en la teva professió
Un petó
Ester

Anònim ha dit...

Hola nois,

m'en alegro molt de que tot anes d'all més bé i que gaudissiu d'una bona vetllada!!

Salutacions a tots,

Roser

PD: Ondia! que bo aiò de pèro si em fas spam jo et faré vudú!!

babs ha dit...

graciessssssssssssssss :D jejejejejje jo encara no he tingut temps d'actualitzar el bloc, a més dissabte fallava blogger:( un petonas :D

Ro ha dit...

Moltes felicitats Mar, sembla que va ser tot un èxit i us ho vau passar molt bé. Quina enveja!. He disfrutat molt amb les vostres cròniques!

enric ha dit...

La meva més sincera enhorabona, Mar, tant per l'organització com per l'èxit.

Una abraçada.

Mar Calpena ha dit...

Ostres, quants comentaris! Aviat, la nova convocatòria. En comencem a parlar després de Setmana Santa, apuntant cap poc abans de Sant Joan?

Anònim ha dit...

Hoooooooola,
Mar, ¿ya pensando en Sopem en Bloc, el Regreso? Pues habrá que apuntarse, ¿no? Lo cierto es que fue increible el ambiente que se creó, las charlas, el intercambio de experiencias... Una gozada, la verdad.
Al final , al final, la comida en sí quedó como pura anécdota y no como el eje central de la cena. Así que aprovecho para hacer un llamamiento a los que no pudisteis venir al evento para que os apuntéis al próximo, porque seguro que pasáis una velada tan guapa como la del viernes pasado.
Besos y abrazos para todos/as.
PD: Mar, gracias por regalarnos este post.

Anònim ha dit...

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Som-hi nois i noies, a per el segon!

Pilarvi ha dit...

Moltíssimes gràcies a tu, Mar, per tot l'esforç i, sobre tot, pel bé que ens ho vàrem passar!!!

Salut!
Pilar.