dimarts, 15 de gener del 2008

Us faig una proposta

Logo creat per la Gemma

El dia que us vaig explicar que m'havia estat plantejant abandonar el blog, la Deliciosa Martha va deixar un comentari que se'm va quedar, i en el que proposava que féssim un sopar de blocaires gastronòmics... De seguida, el Massitet va dir que ell també s'hi apuntava. I jo, que tants cops he llegit amb certa enveja com els blocaires gallecs es troben cada tres mesos en les seves Xantanzas, em dic que podríem fer alguna cosa semblant, no?. Des de fa una mica més d'un any som cada cop més els que escrivim amb accent català (sigui en la llengua que sigui) sobre cuines i menjarons i potser seria divertit posar-nos cara... i com millor es pot fer-ho que endrapant?

Així que aquí va la meva proposta: Quedem. Dinem o sopem i xerrem. Va, tontos, que ens ho passarem bé...

He preguntat al Gourmet de Provincias quins consells em podia donar al respecte. M'ha dit que ens hi tirem amb bastant de temps i per això suggereixo que ho fem el segon o el tercer cap de setmana de Març. Comentava també que considerem fer números clausus si s'apunta molta gent (però ja ho veurem... que tant sols us ho acabo de dir i potser penseu que la idea és una solemne collonada). I que busquem algun restaurant on pugui haver-hi una mica de complicitat amb el xef, perquè ells de vegades han tingut la sort que el cuiner segués amb ells a la sobretaula, o que els oferís plats inèdits.

Òbviament, hi ha moltes coses a discutir, si us ve de gust. Dinar o sopar? Barcelona o un altre lloc? Quin pressupost? Quin restaurant? Espero les vostres opinions!

ACTUALITZACIÓ:

03/03/08 - És probable que divendres hi hagi vaga d'autobusos. El més recomanable per arribar al restaurant (us recordo que hem quedat a les nou) és anar-hi en metro (Diagonal, línia blava) o Ferrocarrils de la Chene (Provença). Us poso un mapa...


Veure mapa més gran

02/03/08 - Queda menys d'una setmana! A partir d'ara, us demano que, sobre tot a partir d'ara m'aviseu AMB UN MAIL si teniu algun canvi de plans. Es possible que tinguem algun càrrec del restaurant si hi ha baixes de darrera hora, per tant us suplico que feu una mica d'examen de consciència davant possibles mals de cap o mandres de darrera hora. No he sabut res més de la proposta de l'Anna Espelt (Anna, si llegeixes això, dóna senyals de vida, que estic una mica amoïnada per si t'ha passat res...).

Demà trucaré al Gamvik per confirmar que tot està en ordre. Ja us dic ara que aquesta setmana se'm farà molt llarga!

21/02/08 Després de parlar amb la gent del Gamvik sobre el tema vi, ens cobraran 65 € pel menú amb maridatge i 60€ als quatre abstemis (el preu està molt ajustat, comenten) el maridatge proposat és:

1. Fino de 5 anys de Fernando de Castilla (Palomino) Bodegas Fernando de Castilla

2. Vin Gris 2005 (95% Gamay,5% Pinot Noir) AOC Côtes de Toul/Lucey,France.Bodegas Lelièvre

3. Gotín del Risc 2006 (Godello) DO Bierzo.Bodega del Abad S.L.

4. Cuatro Pasos 2006 (Mencía) DO Bierzo.Bodegas Martín Codax

5. Plan B 2005 (Cariñena,Garnacha,Morenillo,Syrah)DO Terra Alta.Celler la Bollidora

6. Amb les postres hi haurà vins dolços personalitzats per cada postre

A més, l'Anna Espelt, gentil enòloga i lectora d'aquest bloc, s'ha ofert a proporcionar-nos vins del seu celler, cosa que el restaurant ens permet fer a més a més, però ho hem d'acabar de parlar. Anna, si llegeixes això, digue'm si vas rebre el meu mail, plis!

18/02/08 Ja tenim un guanyador: El menú que heu triat, el 2A, és del restaurant Gamvik (C/Balmes, 165, a tocar de Diagonal). En un parell de dies us podré donar més detalls sobre els maridatges i sobre com ho muntem pels abstemis. Bé, nois, no m'enrollo més, que avui estic una mica malaltona. Aneu pensant què us posareu, que el sopar ja no té fre!

13/02/08 Els menús són aquí. Recordeu que teniu fins la mitjanit de diumenge per votar i que ho heu de fer en aquest missatge.

12/02/08 En un parell de dies pujaré tots els menús, que encara estic rebent. Per fer la votació més imparcial, assignaré a cada proposta un número i vosaltres em deixeu un comentari amb el que preferiu. Hem estat ja als tres restaurants, i tinc la sensació que triem el que triem l'encertarem. En cap d'ells és factible que estem tots en una mateixa taula, però tots tres ens garanteixen que estarem a prop els uns dels altres. Quan pugi tots els menús -ho faré en un post apart- us donaré la data límit per votar i, ja de pas, confirmar.

12/02/08 - NOU Hem acordat amb els restaurants que els pagarem al comptat (per estalviar cacaus per la nostra banda i comissions, per la seva), així que un cop decidim el menú, recordeu portar el canvi exacte el dia del sopar, o fareu que encara em surtin més canes...

05/02/08 Hi ha hagut uns pocs blocaires que s'han assabentat de la convocatòria ara i ens demanen si els fem un lloc. Tot i que els estem encabint, tancarem la inscripció quan ens acostem al 40 assistents, perquè si no ja no hi haurà manera humana de gestionar aquesta petita "béstia". Si sou dels que s'acaben d'apuntar, si us plau recordeu-vos de deixar un mail o un telèfon!

I a la resta, si hi ha altes o baixes a la llista, comuniqueu-me-les tan aviat com us sigui possible, plis.

05/02/08 Necessito saber quants de vosaltres beureu vi i quants no, de cara a que ens facin pressupostos.

05/02/08 Restaurants: Durant aquesta setmana estem mirant Gamvik, Aire i Silvestre. Crearé un post apart només per a penjar les diferents opcions de menú.


COSES DEFINITIVES

- La data és el 7 de març, divendres, i tindrà lloc a Barcelona. La hora de trobada és a les 21:00.

- He demanat als companys d'Estintobasico.com -i a tots els que volgueu- que ens facin l'assessorament en matèria de vins. Una de les idees que proposen és que per abaratar costos mirem és la possibilitat, segons el restaurant triat, de portar nosaltres el vi si és que està permès.

- Ho passarem bé.

LLISTA D'APUNTATS

Com que un dels objectius d'aquest sopar és que coneguem els blogs dels altres, us poso els noms dels apuntats, per si voleu anar xafardejant. Si em deixo algú, aviseu-me.

1- Gemma - La cuina de casa (només aperitius, ooooooooh!)
2- Massitet - Olleta de verdures
3- El cocinillas - Un cocinillas on-line
4- Sara Maria - Delícies del rebost
5-Juan Luís - Cucharadas.com
6- Joan Nadal- estintobasico.com / El racó d'en Joan
7- Calamar - estintobasico.com
8- Narcís Esteva - Cap i pota
9 -Víctor C. - estintobasico.com
10 Damià Amo (Damiwine) - estintobasico.com
11 -Blanca Ozcariz - estintobasico.com
12- Deliciosa Martha - Deliciosa Martha
13- Tiriti - Tiritinyam
14- Mar Calpena- Baixa gastronomia
15- Maurici Serra - 3 o 4 al dia
16- Lurka - Que lindo dia!!! / Hecho en mi cocina
17- Encantadisimo - Encantadisimo
18- Cristina - Vida culinària
19- Pulga- Con-fusion
20- Babs - Jalancia
21- Latiquismiquis - Latiquismiquis
22- Pilar - Els vins de Pilar Vi i José Tinto
23- Ignacio - Amphitrion
24/25-Rosa Maria Espinosa + Nòvio/webmaster - Menja sa
26 - Starbase - De cuina

121 comentaris:

Anònim ha dit...

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Quina bona idea, Mar! T'ajudo en la logística si vols! No se, com es fa aixó? Comencem a fer propostes de dates, restaurants i preus? O posem un preu i llavors escollim?? Ei,va que em fa molta festa!

Per cert, veig que no soc l'únic que tenia enveja dels blocaires gallecs!!!

Salut!

Mar Calpena ha dit...

La primera cosa seria veure quanta gent som... Un cop tinguem una idea aproximada, fem brainstorming de restaurants i preus i a veure què surt. A veure qui s'anima.

Gemma ha dit...

M'APUNTOOOOOOOOOOOOO!
Estic oberta a dates, lloc, preu,... i també m'ofereixo a ajudar amb la logística!
Per començar, estaria bé que tots des dels nostres blocs féssim propaganda de la teva proposta, posant un enllaç a aquest post teu. Què et sembla?
I per començar a dir, em sembla bé la 2a o 3a setmana de març, un divendres per sopar i a Barcelona... (jo no sóc de Barcelona, però crec que és més fàcil per tots arribar-hi).
Ànims amb la idea i ja em pots apuntar a la llista!

Mar Calpena ha dit...

Gemma, molt bona idea. Així segur que tothom ho acaba sabent. El primer que potser hauríem de fer és posar una data màxima per apuntar-se. Què us sembla, per exemple, el dilluns 28 de gener? Ho dic perquè si hi esteu d'acord, ho podeu posar al missatge. I qui es vulgui apuntar, que de moment deixi un missatge aquí, recordant de deixar el mail o alguna altra manera de contactar. I ens hem de pensar un nom, no? "Sopem en bloc"? "El sopar dels blocaires"? O què se us acut?

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
ja en som tres. En una estona poso el bloc el post del sopar. Anem concretant doncs.
Em sembla molt bé posar el dia 28 de gener per posar data. Em sembla molt bé la "concreció" que ha fet Gemma: el segon o tercer cap de setmana de març, per sopar a Barcelona i millor divendres. Per cert, no puc aportar un restaurant amb complicitat amb el cuiner. Aquesta proposta, per cert, una molt bona idea del Gourmet.

I "Sopem en bloc" em sembla genial!!!!

P.S.: Apunta'm, eh???

Anònim ha dit...

Ep, sóc la Montse de www.paradayfonda.com i tot i que escric en castellà al blog sóc ben catalana ;)

M'apunto al sopar... tb acabo de sortir d'una època de sequera blogera, bé, tot just he tornat a deixar un post... a veure si aconsegueixo fer-ne més! ;)

Si necessiteu que us ajudi en alguna cosa, només cal que ho digueu!

fins aviat!

Anònim ha dit...

Eiiiiii, jo no tinc blogg però els vaig seguint, fa poquísim temps que vaig descubrir el primer i va ser la cuina de casa, buscant una recepta i a partir d'aquí vaig descobir que existien.

Puc venir?????????

Anònim ha dit...

Hoooooooola, El Cocinillas s´apunta!!!!!!!!

Mar Calpena ha dit...

Montseg: Mira, com el mínim el sopar ja ha servit per a que ens presentessim! I segur que tu ens donaràs força idees sobre on anar. Necessito que em passis un mail, plis.

Eva:A veure, abans de decidir-ho potser que esperem a veure quants som, per si la cosa es desborda (si som més d'uns 15 trobar restaurant començarà pot ser complicat). I en tal cas, és més just si les places es guarden pels blocaires, no?. Què opineu, companys? Això és una de les coses que clarament hem de decidir entre tots!

Cocinillas: Te apunto. Y lo mismo que le deia a Montseg, necesito que me mandes un mail, para tener tu dirección.

Anònim ha dit...

Hola Mar!
Estic amb tu sobre la qüestió de no-blocaires. Caldria esperar a veure quants som (caldrà posar números clausus o què??? Quine ambientasso!) per veure si incloem "no blocaires"...
Joer, em sap greu això de tancar, però també es veritat que la idea és reunir gent que tenim blocs sobre menjar, gastronomia, etc... no?

manuel allue ha dit...

M'apunto, és clar, però som dos, El Cocinero Fiel i jo. De tota manera hauríem de veure sobre tot les dades: després de Setmana Santa?

Gràcies per contar amb mí.

Mar Calpena ha dit...

Ostres, la Setmana Santa! D'aquesta no me'n recordava... Què fem, ho avancem a divendres 29 de febrer (data que em fa molta gràcia!) o ens esperem a que passi i ho fem el 21 de març (amb les consegüents butxaques buides...)?

Anònim ha dit...

Jo no puc el 29 de febrer... si no us fa res deixar-ho pel 07 de març... o el 22 de febrer...

Si no pot ser, res, ja m'apunto a la segona edició i llestos!

Mar Calpena ha dit...

He mirat el tema setmana santa: Aquest any enganxa els divendres 14 i 23, o sigui que de fet ho podríem fer el 7 de març i així podries venir, Montse!

Anònim ha dit...

Per mi genial!

Gràcies!

Anònim ha dit...

En principi el 7 de març em serà una mica difícil perqué aquell cap de setmana tinc previst estar fora. No és definitiu, ja veurem.

deliciosa martha ha dit...

Perfecte Mar!!!
Que bé que la sugerencia, al final, vagi agafant forma ;)
Jo m'apunto. Potser que ens repartíssim la feina, no? Mar, portes tú la llista d'assistents? potser podriem començar a sugerir restaurants, ja que crec que serà un dels punts més difícils a tractar.
Lo d'incloure només gent que escrivim un bloc em sembla bé, almenys per aquesta primera cita.
Ja ens diràs que hem de fer!!

Gemma ha dit...

El 7 de març a Barcelona em va perfecte! Ja el tinc pintat de vermell al calendari :)
Pel tema de restringir el sopar a només blocaires... Jo més aviat opino deixar-ho obert a tothom... Penso que la bloc-esfera viu tan de la gent que escriu com de la gent que visita i deixa comentaris, no? A mi em faria molta il·lusió posar cares a companys que escriuen comentaris al blog molt sovint, però que no tenen blog... Tot i així, m'adapto al que opini la majoria, eh?
Demà mateix penjo un post amb un enllaç aquí, aviam si s'anima força gent!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Boneeeeeeeeeeees...
Apuntat el 7 de març divendres per sopar a Barcelona. Ole, ole! Quina festa!
mar, necessites res? Si ha de delegar, jo em presento voluntari!

Mar Calpena ha dit...

En principi, encara que no s'hagi acabat el plaç d'inscripció (em sorprèn una mica que alguns "sospitosos habituals" no hagin dit res), podeu anar suggerint restaurants, no? Així tindrem més temps per decidir-ho i per reaccionar si el lloc triat no pot ser. Penseu, si podeu, en llocs que siguin grandets i/o que tinguin sala apart... També hem de començar a pensar quant ens hi gastem (el preu per cap).

Joan ha dit...

Hola a tothom,
Bé, si encara us queda lloc m'agradaria acompanyar-vos el 7 de març.
Salut i bona iniciativa!
Joan

Tiriti ha dit...

Si no hi ha cap desastre mundial i/o personal, jo m'apunto també al sopar, molt bona idea Mar.
Una abraçada a tothom,

starbase ha dit...

Bé, la idea em sembla FE-NO-ME-NAL (dir-ho amb la cara de Eusebio Sacristán, gràcies).

No puc encara confirmar, però em pre-apunto.

Sento dir-ho, però jo no tinc temps de colaborar en la logística (potser fer alguna carta o disseny conmemoratiu si podría, però poca cosa més).

Permaneceremos atentos a la pantalla.

Jorge Guitián ha dit...

Vaya éxito de convocatoria!

Creo que, con la predisposición que hay (como la hubo en nuestro caso) la reunión será memorable. Y además estareis muchos de mis blogs de cabecera. Una lástima que no esteis unos cientos de kilómetros más acá. O yo más allá.

Algún Blogastrónomo gallego hablaba ya, incluso, de una Xantanza de blogs gallegos y catalanes en algún punto intermedio. No lo veo yo muy práctico en cuanto a logística se refiere, pero sería simpático vernos las caras en algún lugar como Tudela o Nájera en el que nunca hubiésemos pensado parar para algo de este estilo.

Ánimo y mantenednos informados.

Anònim ha dit...

Diosssssssssssssssssssss!!
Que camino mas interesante esta cogiendo esto! Para cuando ese encuentro a medio camino????

Amb la intenció de dinamitzar una mica la cosa. Què us sembla pactar un preu aproximat i llavors mirar restaurants? Em tiro a la piscina i si cal em corregiu, però que us sembla 60-65€ per cap? És un saque, eh? Un posar la pilota a rodar...

Salut!

3o4aldia ha dit...

Mar una gran idea, de alta gastronomia.

Em faria molta gràcia compartir sopar en tots vosaltres. A poc que hi pugui, si hem feu un lloc, m'agradaria molt ser-hi, i posar-hi cares a persones a les que llegeixo habitualment, i a altres que he començat a llegir ara per aquest post de Mar.

Havia posat ja un comentari, però entenc que no ha arribat, avui he mirat quan érem, i no m'he vist.

Quina responsabilitat i quina oportunitat per al restaurant ...

Ens veiem aviat.

Anònim ha dit...

Hola!
A l'espera de confirmar números exactes d'assistents però per ja començar a debatre... us proposo 4 restaurants:

- Mariona: 30€ aprox
http://paradayfonda.wordpress.com/2007/02/22/mariona/

- Saint Rémy: 40€ http://paradayfonda.wordpress.com/2007/09/04/saint-remy/

- Shangai: 35€ aprox http://paradayfonda.wordpress.com/2006/10/12/shangai/

- Silvestre: 45€ http://paradayfonda.wordpress.com/2007/02/04/silvestre/

Personalment em decantaria pel Silvestre (Crec que té un privat que podríem intentar aconseguir)... i perdoneu que utilitzi restaurants del meu blog, però volia que en tinguessiu info... no estic fent publicitat! ;)

Seguim parlant...
m

Lurka ha dit...

Hola!! Conteu amb mi també. En principi, si no passa res, el dia 7 de març estaré com un clau on digueu.
Quina emoció!!

Mar Calpena ha dit...

Gourmet - Me apunto desde ya a este encuentro, aunque primero quizá sea mejor que nosotros hagamos nuestra cena, porque requeriremos coordinación para las únicas tres palabras que quiero añadir a tu propuesta: Partido de fútbol.

Maurici - Ja està reparat el desastre!

Lurka - No sabías que eras de Barcelona... Lo que se descubre montando cenas.

Sobre els restaurants: El meu vot és gastar entre 40 i 65 leuros, més o menys. Tinc un parell d'idees, però deixeu-me sondejar-les abans de dir res. Com diu el Maurici, és una gran responsabilitat per al restaurant...

Marona ha dit...

¡Quina enveja que em feu!
Disfruteu molt del soparet i després ens ho heu d'explicar a la resta que no podrem ser-hi, eh?
Una abraçada!

Mar Calpena ha dit...

...no pateixis, Marona, que t'ho explicarem. I no descarto un sopar amb els lectors del bloc més endevant, però de moment deixem passar aquesta voràgine i a veure com surt!

Eduard ha dit...

Hola, compteu amb mi també el dia 7 de març.

Una abraçada i fins aviat,

Calamar

Anònim ha dit...

Jo m'apunto també.

slts

rnr

Mar Calpena ha dit...

Calamar - apuntat estàs!

RamonN - Passa'm les teves dades, si us plau...

RamonN ha dit...

Hola Mar, sí soc de Estinto aquí tens la meva adreça:

ramon@cambrabcn.es

slts

rnr

Anònim ha dit...

Hola, jo soc d'Estinto, i a mes en breu també formaré part de la familia blogera, tinc pendent un comentari a Estinto que espero concretar en poques hores (els amics d'Estinto em faràn màgia negra si no ho faig, i amb raó).

Apuntada la data queda, si és possible és clar...

Jo penso que no s'hauria d'excloure ningú que estigui interessat (pobre Eva), al cap i a la fi como ja s'ha comentat, tots els que hi participem d'una manera o altre en formem part...

No crec que sigui un problema (fins a certa cantitat) la gent que siguem, segons això busquem un rte. que s'hi adapti, pensa que inclòs es pot plantejar, i a mes estaria molt bé, si som la gent suficient, buscar un Rte. que ens "tanqui" per a nosaltres. Respecte al pressupost em sembla bé. Seria mes "popular" un preu mes assequible, però es fa difícil avui en dia baixar d'aquestes xifres si vols fer algo amb dignitat.

Per què ja s'ha fet alguna vegada, i sabem de la predisposició i voluntat del restaurador, el Rte. Aire, al costat del H. Princesa Sofia, per situar-vos, pot estar bé.

No obstant les propostes que fa parayfonda em semblen força atractives, Mariona i Silvestre els cònec, i Shangai em consta que el propietari és un malalt dels vins i de la gastronomia, també pot estar bé...

Bé, avia'm com evoluciona el tema...

El meu mail: vct ARROBA menta.net

a10

starbase ha dit...

Com diria la Marina Rosell: Ostia tiu quanta penya!!

Millor.

Sobre el pressupost, jo m'inclino sobre els 45-50 euros i no superar els 60 euros.

El lloc el que digueu, no tinc dades ni experiéncia.

Endavant les atxes.

Camil Ros ha dit...

Jo també m'apunto

starbase ha dit...

He posat un post amb el link cap aquí al forum de la cuina de l'Isma per si algún altre blocaire ho llegeix.

També li he dit a l'Isma que si vol s'apunti...

babs ha dit...

es pot apuntar algu que te un blog mig cuina i mig no i una altre dedicat a fotos de jalar?

Blog De Vinis ha dit...

Hola, Mar,
sóc en Joan Gómez Pallarès i sóc membre també d'ETB i tinc, a més, un bloc personal on parlo de vins i, a estones, també de menjars.
M'he apuntat a l'agenda ja el sopar. Espero que no falli res i pugui estar amb tots. Amb molts (encara no amb tu) ja ens escrivim als blocs i amb alguns ens coneixem també.
Serà una bona oportunitat de petar-la.
Salut!
Joan GP
PS. Ara mateix faré difusió al meu bloc de la convocatòria.
devinis.blogspot.com
jgomezp24@hotmail.com

Gemma ha dit...

Ja he fet els deures, he posat un post al blog sobre el sopar!
Quanta gent nova que no conec... Això promet!
Pel què fa al preu, que la Mar demana que ens mullem, a mi em sembla bé qualsevol preu entre 45 i 60 euros.
Pel tema de vins... em sap greu, però no bec :( Sóc una completa ignorant sobre aquest tema i em sap molt de greu! :((( Però m'encanta que la resta de gent hi entengui i m'agrada compartir els seus moments de "cata"... em fascina! De manera que la proposta dels d'Estintobasico em semblarà genial!
Finalment, Mar, no et carreguis tu sola tota la feina, eh? Delega feines que hem de colaborar tots! Què puc fer per ajudar?

Mar Calpena ha dit...

Espero no escaquejar-li la resposta a ningú (perdoneu si és així):

Starbase: Ara mateix, si no estan produïnt programes nous, el més probable és que l'equip de La cuina de l'Isma ni tan sols existeixi com a tal (i més, sent com és un programa fet per una productora!). I em pregunto si ell deu mirar mai el fòrum... Ara, seria un punt!

Camil: Apuntat!

Estintos: Apuntats esteu! Ja parlarem del tema vins... Però mireu el que li poso a sota a la Gemma.

Babs: Un fotolog és un blog amb totes les de llei, i dient-se Jalancia.. Si et vols apuntar, recorda enviar-me un mail o donar-me el teu, plis.

Gemma: Encara no em cal ajut. Però un cop tanquem la llista, caldrà que comencem a trucar restaurants o, millor encara, que ens hi presentem. I ens explicarem millor si hi anem dos o tres persones(tècnica "parella de la guàrdia civil" o "testimonis de jeovà".)T'ho agraeixo molt, noia. A més, has creat un logo total!

Jorge Guitián ha dit...

Os habeis juntado ya un grupo de lo más hermoso! Mira que como pille a Iberia despistada y les saque un buen precio me apunto.

Enorabuena.

enric ha dit...

Sempre he tingut molt clar que el bloc és de qui se’l penca, de la mateixa manera que tinc també molt clar que ni que sigui un “MMMM… quin goig fa aquest plat”, o un “Ho provaré, no et càpiga cap dubte” escrit en algun comentari pels moltíssims visitants que reben els blocs, siguin o no “blocaires”, proporcionen, als autors d’aquests, petites dosis d’empenta per continuar.

Suposo, doncs, que amb aquest preàmbul imaginareu que em sap greu aquesta exclosió del que sens dubte serà una preciosa festa, i més encara tenint en comte que als “no-blocaires” se’ls deixarà participar de la festa SEMPRE I QUAN el nombre d’autors de blocs que hi assiteixi ho permeti.

La pregunta, doncs, que em faig ara mateix és la següent: I si el nombre ho permet, aleshores, què?… Què passarà si s’hi apunten massa “no-blocaires”? Es farà un sorteig, potser?

Em sap greu semblar desagradable, però és el que en penso.

Mar Calpena ha dit...

Enric, expressar una opinió no té res de desagradable, per això us estem demanant a tots que la digueu.

Com he reiterat, jo mateixa no ho tinc clar. Els meus lectors m'han ajudat molt, i m'encantaria conèixer-los (vaig posar el xat al meu blog per això). Però et reconec que quan vaig penjar la proposta pensava en els blocaires, amb molts dels quals m'escric de fa temps. Humil i simplement: ni tan sols vaig contemplar que pogués ser d'interès per als meus lectors sopar amb mi.

Et seré franca i t'explicaré perquè he defensat la meva proposta inicial: Tinc por. Por de que arribat el cas, sigui(siguem) capaços de muntar un sopar al que poden acabar venint més de cent persones (contant que de cada blog vinguessin cinc lectors...). Tinc por de que surti un nyap, que acabem sent tants que amb la meitat no arribem ni a parlar de lluny, que acabem sopant un menú "de boda" reescalfat que no valgui els diners que ens hi deixarem, tinc por que no trobem lloc, que ens facin avançar pasta (cosa que personalment no puc fer), i, sobre tot, sobre tot, tinc por, molta por, de que tot plegat degeneri en una polèmica agra que perjudiqui als meus, de lectors. Cosa que passarà si dedico tanta energia a debatre això que no postejo o els meus post no són com crec que han de ser.

Per això no paro de demanar-vos que opineu i que, es decideixi el que es decideixi, sigui una elecció assumida per tothom. Per la meva banda, no penso opinar més sobre aquest aspecte concret del sopar, i us convido en canvi a que ho feu tots vosaltres.

enric ha dit...

Si d’alguna cosa en fujo a l’hora de fer comentaris en els blocs és de les polèmiques, pel que de cap de les maneres ni tan sols m’ha passat pel cap que la meva opinió degenerés en una polèmica agra que perjudiqués a ningú.

De debò, Mar, que desitjo que la trescada que suposarà engegar i dur a bon terme aquest sopar obtingui els fruits desitjats.

Unknown ha dit...

ooooooooooh! la Gemma m'ha avisat! :D
M'ENTUSIASMAAA LA IDEAAAA :D
Ara mateix estic de baixa (de repos vaja per l'embaraaas, per masses juergas jejeje) pero pel mes de març, espero a tornar a estar com un Roure!

Feia temps que volia fer una trobada aixi però no gosava pendre l'iniciativa....

Puc venir? http://vidaculinaria.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola sóc en Damia d'estinto, compteu amb mi també el dia 7 de març.

Una abraçada i fins aviat,

Damiwine.

Martunis ha dit...

Hola! Sóc la Marta de Cuina, cuina, cuina..., sóc de barcelona, així que, en principi em va bé!

(http://entrefogonsillibresdecuina.blogspot.com)

M'apunto!!!!!!!!!

Adictos a la Lujuria ha dit...

Adictos a la Lujuria quisiera pero no puede, esperemos que la jornada de hermanamiento sea todo un éxito y se realicen otras a las que podamos asistir .

Un saludo y felicidades, mucha suerte...................... por la iniciativa.

Joan ha dit...

Hola Mar,

Per el que veig serem fàcilment més de 20..estic pensant en el Restaurant més que res. A més de les opcions que héu pensat, us proposo també el Gamvik (baixant Balmes a la dreta, just per sota de Diagonal). Hi ha molt bona entesa amb en Robert (propietari i cap de sala), i les vegades que li hem fet una sessió a l'engrós sempre ha acceptat de bon grat que portem el ví (bàsic per no disparar el pressupost).

Tal vegada es tenqui el cupo en parlem. I si necessites un cop de mà..encantat!.

Joan (també d'estintobasico)
jnadal@ipisl.com
Tel. 609706846

Joan ha dit...

L'email correcte és: jnadal@cipisl.com

Salut!
Joan

latiquismiquis ha dit...

Encara hi sóc a temps?
M'apunto!
latiquismiquis@gmail.com

Anònim ha dit...

Eiiiii, holaaaaaa.
Estic dos dies sense connexió internet i la llista passa de poc menys de sis a gairebé 20! Joer, quines ganes que tenim de coneixer-nos, eh?? Qué bé, tu!

Sobre la cosa preus, ja vaig dir en el seu moment que un màxim de 60 - 65€. Em sembla perfecte el límit inferior de 45. per tant, aposto per 45 - 60 €.
Sobre restaurants, crec que hi ha gent amb molt més criteri que un servidor, encara que goso llançar un nom: Rosal 34 (te web). Però ei! Sense ànim de trepitjar la feina ni l'experiència de ningú!
Per cert, em sembla brutal que els admirats Estintobásico mirin aixó dels vins...

Crec que no em deixo res. Ah, sí! Mar, si necessites ajut digues-ho. ;-)

Salut!

Anònim ha dit...

HOola Mar,

apunta'm a mi i a la Silvia Campàs... d'ambcompte.net/cuina

I voto perquè el pressupost no es dispari massa :)

Roger

Anònim ha dit...

Hola Mar,

Porto temps seguint la blogosfera gastronòmica i escrivint algun que altre comentari, també porto un cert temps preparant el meu propi blog que tindre sota el domini de cucharadas.com, m’agradaria poder assistir al primer sopar.

No ho he dit abans perquè al no tenir-ho actiu he preferit esperar que gairebé tothom digues la seva i desprès comentar-ho per tal de veure si em fèieu un joc.

Ja em direu quelcom, ah!!! I gràcies.

Anònim ha dit...

Ostres!!! M’he oblidat de posar un correu de contacte.

Cucharadas@gmail.com

Perdó.

Pilarvi ha dit...

Hola Mar,

Hem sembla molt bona idea això de "sopar en bloc".
En principi serem màxim dos, mínim un. Apunta'ns-hi!!

Salut!
Pilar.

pilarvi.josetinto@gmail.com

ignacio ha dit...

Mar apúntame a mi tambien. Mi mail es ignaciogn@gmail.com
Gracias y felicidades por la iniciativa.

Glòria ha dit...

Aix quina peneta, no podré venir!!!! He estat desconnectada uns quants dies per temes de feina i em trobo aquesta genial idea de la Mar...be, m'heu de fer un favor... al sopar del dia 7 penseu la data de la propera trobada i no hi fallaré (aquesta vegada no puc).

Anònim ha dit...

Hola, me gustaría saber si solo admitís blogs catalanes y si es imprescindible hablar catalán, para asistir a la tobada

gracias

Anònim ha dit...

Perdón...quise decir trobada y mi nombre es Maria, se me paso ponerlo

Núria ha dit...

Hola Mar!
Acabo de veure la moguda que has montat a través de la publicació del teu blog a la Vanguardia... qué potser ja és massa tard per apuntar-me? Em faria molta il.lu!!!
Fins el dia d'avui, la meva relació amb els blogs de cuina catalana i en català ha estat nul.la perque el meu està escrit en anglès i és de cuina espanyola, majoritariament catalana... no sé si això serà un problema... espero que no.
Tinc el mail a la vista en el blog, per si m'escrius, i si no, ja farè un cop d'ull a la resposta que deixis aquí mateix.

Gràcies i una abraçada.
Núria
Spanish Recipes

Mar Calpena ha dit...

María: El idioma no importa. Lo del ámbito geográfico es más por acotar un poco que por otra cosa y también pensando en que es muy improbable que venga alguien de fuera. Pero si alguien se anima, encantados.

Núria: Aquesta nit t'apunto, que sóc a la feina i ara no és qüestió de llaurar-me el finiquito actualitzant el blog. Pels pèls!

Anònim ha dit...

Hola Mar, soy Auro de http://lacocinadeauro.com buceando entre blogs me he encontrado con esta estupenda iniciativa..aunque mi blog no es en catalán, ni siquiera yo lo hablo, (aunque si lo chapurreo)me hubiese encantado asistir y por los pelos no llego...que lastima¡¡ voy a la Feria Alimentaria y empieza del 10 al 14 yo pensaba estar en Barcelona del 13 al 14 o 15 como veras, ha faltado bien poquito...bueno que se le va ha hacer....espero que disfrutéis mucho.

Un caluroso saludo

Auro

Alba Soley ha dit...

Hola!
soc una iniciada en els blogs des de fa uns mesets, xo encara no se massa com funciona aixo de les comunitats bloggeres.
Evidenment el meu blog es de cuina, et convido a pasarthi http://natayxocolata.blogspot.com/

La idea del sopar es molt bona.
De moment visc a paris,desde on segueixo mica n mica els vostres blogs...
Fins aviat,
alba

Tiriti ha dit...

La proposta d'en Joan Nadal em sembla correcte i més si hi ha bona entesa amb el propietari del restaurant i es poden portar bons vins, per això hi ha uns quants entesos com els membres de Estinto Básico. Pel preu m'està be el que opini la majoria, crec que es impagable gaudir d'un bon sopar amb gent tant interessant. Endavant amb el sopar!!!

Anònim ha dit...

Som-hi, nois, a manifestar-se!
1.- La llista inicial de restaurants em sembla molt bé, encara que solament tinc referènices (indirectes) de dos.

2.- Jo em continuo mantenint en la meva posició inicial: crec que amb 35 ja som un grup ben maco i per a aquesta primera vegada amb els "escriptors" de blocs n'hi ha prou.

3.- Ja em diràs a quin restaurant hem d'anar Mar...

4.- Jo també estic convençut que ens ho passarem molt bé

5.- Salut!

Joan ha dit...

Hola Mar,
Bé, m'he llegit l'actualització i en referència al ví, si el restaurant ho permet el millor és portar "sobaquillo"...el ví a sota l'aixella..per entendrens!. Dues modalitats:
1) La gent que vulgui (entre els quals m'inclouria), porta desinteressadament el ví que vulgui, i el comparteix amb la taula.
2) Es fa un pressupost per el ví i es va a comprar per x persones (els que en beguin..doncs no seria just que qui no béu ví tingui que pagar la part si ho dividíssim entre tots els comensals). Aquesta 2a modalitat no exclou la primera! (qui vulgui portar alguna ampolla que la porti). Coneixent alguns dels apuntats, segur que algunes ampolles de ví s'aportaran desinteressadament (bé...parlo per mi!).
Compte que el pressupost màxim crec que és de 65€/pax..amb la qualcosa podria ser que per persona el jalar costés 45€..i el ví 15€. El que no béu alcohol pagaria 45€ i la resta 60€ en aquest cas. Però tindriem que saber llavors quants beuen i quants no.
No sé si m'he explicat o l'he liat!.
Salut!, i ja ens diràs!
Joan

Lurka ha dit...

A veure. A mi me encantaria que vingués mi Maxi però entenc que si som 35 i venen les parelles de tots nosaltres, pot ser serem massa i per tant serà encara més difícil trobar un restaurant i sopar amb una mínima qualitat...Per altre banda la opció del Joan del Gamvik,em sembla molt bé, ja que si ell coneix al propietari i ja està acostumat a fer aquest tipus de servei, pel tema gent i tema vins, sempre serà tot molt més fàcil.

canela ha dit...

Bona nit, Mar, si encara estic a temps m'agradaria anar al sopar. Trovo que és una excel.lent iniciativa per coneixe'ns tots. Ja em diras.

Gràcies.

canelaenrama61@yahoo.es

Elena ha dit...

que pena se ha pasado el plazo estaré al tanto para la próxima,pasarlo muy bien un beso.

Elena ha dit...

hola Mar,gracias,primero me ha dado un subidon jeje,y he pensado como organizarme para horarios de tren,soy de Girona,y ahora veo que es viernes no se porque pensé que era sábado,y me es imposible bajar a barna ,que pena otra vez sera,pasarlo muy bien.

Roser ha dit...

Eps nois!

Disfruteu del sopar eh! ja explicareu com a anat! llàstima que estigui a Galicia :(

Preneu una copeta encara que sigui de moscatell per els que no hi podem anar!

Salutacions i que us divertiu!

Anònim ha dit...

Hola Mar
Em sap moooolt greu però finalment no podré venir al sopar. M'ha sorgit un imprevist aquell cap de setmana i m'és impossible montar-m'ho per venir.

Passeu-vos-ho molt bé!!!

Ens veiem al proper sopar!
montse

Anònim ha dit...

Hola soc en Víctor C. a mí el 6C em sembla bé, però vaja en general tot molt bé... El rte. és secret??

Encara que inclueixi vins, i encara que ja quedin "pagats", es pot aportar quelcom?

Bé, moltes gràcies per tot, i si puc ajudar amb algo ja diràs.

a10

Mar Calpena ha dit...

Home, jo he posat això del secret per fer-ho més imparcial i anònim, però si voleu us dic quin és quin. Els tres que hem mirat ja els sabeu. En el restaurant C no he preguntat si es pot portar vi, en general vam arribar bastant a la conclusió que millor tancar el vi abans. Demà els truco i ho pregunto, que ara deuen estar en ple servei nocturn.

Anònim ha dit...

Hola, hola!
te un punt interessant, això de l'anonimant.
Sobre el menú, el 2a.

Salut!

Massitet

Pilarvi ha dit...

Hola!

Per a mi el 2A és el que m’ha semblat més suggerent. Tant pel menú, com pel fet de que inclou vins de postres i aperitiu. Una pregunta, això de “copes de vi per cada plat”, significa que és un menú amb maridatge?

Per altra banda, la 6C és una opció que pot satisfer a més gent tant per la varietat de plats i menús, com pel preu. Però jo li veig l’inconvenient de què amb un grup tant nombrós, tinc la sensació que hi pot haver una certa desorganització si a l’hora de sopar encara s’han de demanar els plats i tot plegat... a més, el capítol dels vins, sembla una mica pobre.

Una pregunta, dedueixo que queda descartat el tema del “sobaquillo” (allò de portar una ampolla sota el braç)? A mi em sembla que seria un bon complement i un bon al•licient per acabar de completar aquests menús que ofereixen “el vi i el cafè”.

Salut!
Pilar.

Ah! Per cert, interessant aquesta aura de misteri al voltant del nom del restaurant... com un tast a cegues.

Joan ha dit...

Bona feina Mar!,

Tal vegada he estat en 2 dels restaurants amb la Mar (perqué els coneixia..però tota la feina la fet la Mar!), no votaré els menús, els quals em semblen tots adients.

Sobre el tema dels vins, a efectes pràctics i de gestió (doncs serem prop de 40 persones), es va decidir que fos el restaurant qui posés el ví. Doncs si només es fes "sobaquillo" caldria portar váries ampolles d'un mateix ví per tal de oferir-lo a tots els comensals. No obstant això, crec (opinió personal) que cadascú és lliure de portar alguna ampolla si li vé de gust (és un costum que fem els "eno-sonats" si el restaurant ho permet..i em consta que en 2 dels restaurants visitats ens ho permeten).

Com veig que el tema del sobaquillo s'anima i no es fa cap mal, tal i com suggereix la Pilar, jo portaré alguna ampolla a sota del braç ;-)

El sopar promet i molt!

Salut!

Joan

Gemma ha dit...

Jo voto pel 6c!

Mar, moltes gràcies per la currada de feina, tots t'ho agraïm molt :)

3o4aldia ha dit...

M'agrada el 2a, dels mes extensos (i mes cars), i dels mes curts el 4c.

De totes formes tots tenen bastanta bona pinta.

Donar de menjar a mes de 30 persones, un xic crítiques, no els serà fàcil, espero que haguin entes la part de repte que te.

Personalment m'agradaria saber els noms dels restaurants, el tema proximitat tb es important per mi

SALUT, ens veiem aviat

Mar t'he copiat lo de sortir a la Vanguardia.

Maurici

Unknown ha dit...

Holaaaa Mar

Ja m'he mirat els menús: i a mi m'està molt bé el 3B o el 6C (mentres no menji carn crua o embotits...) Vaja, que no sóc complicada i segur que estarà tot moooolt bo!

Anònim ha dit...

Hola Mar en part tens raó i es mes prudent el anónimat dels rtes. Tant s'hi val...

Respecte al nivell de exigència, tinc clar que el sopar i el que menjem que tant de bó estigui el millor possible, però, passa a un segon terme, ja que la trovada en si és el mes important.

a10

Tiriti ha dit...

A priori, a mi el que de veritat m'agrada és el menu de blogaires que participa amb el sopar, amb això crec que la vetllada per se, serà un èxit, però si cal escollir un menú el 2A,ja m'està prou be. Si a sobre podem portar vins millor que millor. Per finalitzar reiterar la meva felicitació a la Mar per la iniciativa. Apa, a més veure/beure i menjar.

starbase ha dit...

Mar, starbase confirmat.

Vot: 2A.

starbase ha dit...

Per cert, els abstemis podràn canviar el vi per un refrescu o similar? Es va parlar amb els restaurants el tema?

Mar Calpena ha dit...

A veure, el primer seria saber quants abstemis hi ha. Vaig demanar que els que ho fossin ho diguessin. La Gemma ho va dir, la Cristina dedueixo que també (perquè no crec que vulgui alcoholitzar "in utero" als seus bessons) i tu també ho ets (ho havia llegit al teu blog, però no me'n recordava). Nanos, si hi ha algú més que ho digui ara o que calli per sempre. Preguntaré al restaurant que triem, però segur que trobem una sol·lució.

Mar Calpena ha dit...

I per cert, no ha estat cap pencada, sinó un plaer. Apart de que he tingut ajuda (mil gràcies, Joan), si es fa una mica de feina cada dia i no es deixa per l'últim minut, no és gaire complicat... Llàstima que quan estudiava no m'ho creia!

Anònim ha dit...

Hola Mar i companys.

A mi m'agradan tots, tan mes un que un altre, m'adapto a ho que digui la majoría. Cap problema.

Damià.

deliciosa martha ha dit...

Tot sona deliciós...però posats a triar crec que el 2A és el que més em convenç. De totes maneres estic d'acord amb el Trini: el menú que més em ve de gust és el sopar en si, així que m'estarà bé el que trii la majoria.

Tiriti ha dit...

Mar, jo no sóc abstemi, que consti en acta. I gràcies a la Deliciosa Marta per batejar-me com a TRINI, també és un bon nom de guerra, ja,ja,ja...ara sóc la TRINI, abans anomenat TIRITI, ja em semblo al PRINCE, canvian de nom artístic, cada tres per quatre, es broma...Pel que fa al menu la majoria mana.

canela ha dit...

Bé, jo sóc una rara: abstèmia i a més no menjo carn. Preferiria qualsevol menú del 4, 5 o 6. Però m'adapto al que triï la majoria.

Gràcies, Mar, per la teva dedicació.

canela

Lurka ha dit...

Hola a tothom!! Bé, tots els menús tenen molt bona pinta però com es tracta de triar agafo el 2A, encara que com ja ha dit tothom, m'adapto perfectament al que digui la majoria.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Hooooooooola,
pues yo me apunto al 2A, que es muy variadito y suena bien. Ah! yo, muy abstemio, muy abstemio, no soy...jeje
Besos y abrazos a repartir
Manel

Anònim ha dit...

Ostres, era pel diumenge... de totes formes el 2A es el meu preferit.

No soc abstemi.

Salutacions

Martunis ha dit...

Hola! Sé que he trigat molt a donar senyals de vida...però porto gairebé dues setmanes al llit...he agafat una grip molt forta de panxa, amb encostipat inclòs, i ni tansols he pogut conectar-me a internet, repòs absolut...això vol dir que lamentablement no podré venir al sopar de divendres, ja que estic a règim estricte d'arròs bullit, pernil en dolç i pa amb oli i sal...avorridíssim!!! per altra banda, encara que no ho veig massa clar, si veig que estic una mica millor, intentaré venir als cafès (jo per suposat demanaria una camamilla)...ara que ja em començo a aixecar del llit informaré de si vinc o no....no sabeu les ganes que tenia de venir...espero que ho passeu tan bé que tingueu ganes de repetir-ho aviat!

PD: m'encanta el menú que heu triat...i casualment jo treballo al costat del restaurant que heu triat i sempre he tingut ganes d'anar-hi...sabeu que un dia va anar el Denzel Washington?!

Mar Calpena ha dit...

Martunis, hem quedat el dia 7... Queda encara molt com perquè et donis de baixa... Què fem?

Martunis ha dit...

Serà possible...!!!! estava convençuda que era aquest divendres!!! m'ho vaig apuntar i tot!!! a veure...el dia 7 tinc un compromís...però realment tinc moltes ganes de venir...em doneu un parell de dies per intentar canviar-m'ho?!!! sis-plau!! no puc assegurar que pugui, però ho intentaré!!!!

Mar Calpena ha dit...

Sí, dona, ja m'ho diràs (per cert, envia'm un mail, que així si hi ha qualsevol cosa no et vaig deixant comentaris intempestius al teu blog!) Ja ens diràs què, de moment jo et deixo a la llista...
P.S. Algú té alguna recepta amb cues de pansa :-) ?

starbase ha dit...

Collons, per 5 euros m'estic pensant com a mínim tastar el vins i aprendre alguna cosa donada la companyía que tindrèm...

Mar Calpena ha dit...

A veure, jo no ho volia comentar per no fer el ploricó però la història és la següent: Avui m'han escrit del Gamvik per dir-me que el preu hauria de ser deu euros més alt. Després d'una mica de estira i arronsa, la cosa ha quedat així quant a preus, perquè 65 és el que havíem pactat d'entrada, i el que posava el menú que ens van donar. Així que m'han dit que hauria de ser aquestes tarifes, i amb gots relativament curts. Jo no sé quina altra solució tenim, si no és tornar a començar a mirar restaurants. Sento com anat tot el tema, Starbase, i si prefereixes beure vi, ho entenc. D'altra banda, si se't (se us) acut alguna alternativa, podem mirar-ho.

starbase ha dit...

Mar, en primer lloc vull tornar a agrair-te les gestions i molesties.

El meu comentari era mig en conya perque sí que trovo que no és gaire diferència i així puc aprendre alguna cosa de vins.

No sabía que t'ha tocat negociar més preus i que la cosa estava així. Sobre el tema restaurant, em sembla una putada per a tú començar -ho tot de nou!! Jo voto per deixar les coses com estàn. Massa feina ja feta.

No et preocupis, per a mi tot està més que ok i ja veurè si agafo versió amb vins o sense vins.

Joan ha dit...

Ostres!, doncs no em sembla correcte que ara en Robert del Gamvik ens canvii el preu després de que tothom ho té ja coll avall.

Entenc doncs que el preu del menú 2A es manté en 65€ inclouent els vins (els quals per el que sé estan força bé), malgrat que les qüantitats del ví es redueixen.

Tinguent en compte que uns quants portarem alguna ampolla, jo també ho deixaria tal i com està.

Fantàstica feina Mar!, doncs t'ho has patejat tú soleta (maldecaps, anades a munt i avall, temps, redacció, coordinació,..).

Joan Nadal

Mar Calpena ha dit...

El preu es manté tal i com vam dir, efectivament (65€ bebedors, 60€ els quatre abstemis). No li doneu més voltes... El que importa és que ara ja ho tenim.

Anònim ha dit...

Hola Mar:
Moltes gràcies per totes les gestions que has fet, menjada de marrons inclosa. No em sembla, per dir-ho suau, gaire encertat això dels preus. ..
Un aplaudiment per la Mar!

Sara Maria ha dit...

Ho acabo de veure al bloc Olleta de verdures... Encara m'hi puc apuntar?
Gràcies

Anònim ha dit...

M'apunto.

Mar Calpena ha dit...

Li podriem fer un lloc a la Sara Maria, no? Hi ha hagut alguna baixa darrerament...

Martunis ha dit...

Hola MAr!! primer de tot et demano disculpes per trigar tant, però fins dijous no m'ho podràn confirmar...esta`complicat el tema...així que si has de reservar ja fes-ho, no m'agradaria mantenir-te a l'espera i haver de dir que no. Mira, si pel cas dijous s'avenen a canviar-ho, jo mateixa trucaré al restaurant i demanaré un cobert més, fa? gràcies guapa i altre vegada et demano disculpes...estic intentant canviar el meu compromís de totes totes, però és un tema de feina...encara que sigui increible...en divendres! és el qeu tenen els advocats!

Mar Calpena ha dit...

Martunis, no t'amoinis. Si sé que dijous has de tenir una resposta definitiva, ja els dic al restaurant que els ho diré aleshores. Tranqui i no t'estressis!

Pulga ha dit...

Hola, sóc Pulga del blog con_fusion. Crec que faig tard perquè porto uns mesos súper estressada i el bloc super abandonat però m'encantaria conèixer altres bloggers culinaris...
Si queda algún cobert o puc cobrir alguna baixa doncs m'apunto!

Mar Calpena ha dit...

Martunis - T'ho vas poder canviar? Si us plau, no avisis al restaurant directament, que ens podem descontar... Més val que m'ho diguis a mi i jo els truco, perquè si no no sé si estàs confirmada o no i la liem.

Pulga - Estic intentant veure si pots venir. Creua els dits, però crec que serà possible...

Mar Calpena ha dit...

Pulga, una cosa més... Envia'm un mail i/o dóna'm un telèfon, i així t'afegeixo a la llista!

Pulga ha dit...

Hola Mar, et vaig enviar un mail ahir. Si et confirmo la meva assistència encara que potser arribo una mica més tard quevaig de bòlit... Sento haver contestat tant tard, ja sé que per organitzar aquests imprevistos donen encara més feina.
Fins divendres!!!

Mar Calpena ha dit...

Pulga, no vaig rebre el teu mail. Aeshores,ens veiem allà!

Joan ha dit...

L'endemà!!!!
Felicitats Mar per el sopar, per la trobada, per la idea,..l'esforç ha pagat i molt la pena :-)
Bones i animades xerrades, punts de vista, nous móns, i sobretot la passió de la gent per la cuina, els vins, restauració,..
Un plaer i no dubto de que es repetirà!! ;-)
Joan

Anònim ha dit...

El meu comentari i valoració de sintesi sobre el sopar d'ahir es concreta en aquesta pregunta: Quan farem el seguent???????
Feta la conyeta, moltes gràcies Mar de nou per tot. Moltes gràcies a tothom per la companyia i l'estona passada i, també, pels coneixements que van circular ahir a la nit. Me rio de Alimentariaaaaaaaaaaa!!!

Total, que quan dieu que és el seguent? Jo insisteixo en el que vaig proposar ahir: un per estació, quatre a l'any. Sí o sí? ;-)

3o4aldia ha dit...

Jo també aposto per 3 o 4 a l 'any (copiant lo de 3 o 4 al dia del meu blog).

Per millorar el format, proposo que en algun cas, anem a algun lloc que ens permeti xerrar mes i en mes gent.

Jo que tinc un punt timit (sol un punt), vaig xerrar solament en les persones que estaven al meu voltant, i em vaig perdre l'oportunitat de conèixer altres 15 o 20 persones-blogs.

Com em va dir Mar quan ens varem despedir, ENS LLEGUIM!

No he fet molta llenya al blog perq ue no m'agrada parlar malament, però el restaurant no em va agradar gents, semblava menjar de boda. Per aquest preu 65€ cal menjar millor, alguns plats com l'arrós eren molt fluxos. Altres normalets.

Salutacions a tots. Ens veiem o mentres ens lleguim.

Anònim ha dit...

Ostres!!

Jo voto millor per fer un sopar per Solstici. Y podem fer comparativa segons el clima...

En fi tot sigui per quedar...
Mar digues un nº del 1 al 2... segur que et toca. JAJA és broma. (és el que té fer-ho bé)
Un petò a tots!