Bé, després del fiasco del partit de l'altre dia, només queda felicitar als del Sevilla -que al capdavall van ser millors a l'sprint final- i advertir-vos que és improbable que en una llarga temporada publiqui receptes de pescaíto frito o de molletes de pringá. I com que no hi hagut sort amb la Copa de la UEFA, he decidit fer-me una altra copa, menys amarga, per a les postres d'avui. No sóc massa amiga de les postres, perquè tant la fruita com el formatge m'encanten en el seu estat natural i són la cloenda del 95% dels meus àpats, però de tant en tant una s'ha de donar un luxe dolç. I aquest, a més, és relativament baix en calories.
Copa de fruites boscanes
Ingredients (per a dues copes)
1 paquet de fruites del bosc de la Sirena, descongelat
1 iogur desnatat
1 cullerada d'edulcorant (o al gust. Si el iogur ja és dels dolços no cal)
1 pot de nata muntada a pressió
Un grapadet de panses
Reserveu un terç del paquet de fruites per a una altra cosa -queden molt bé combinades amb un llauna de peres en almíbar i una mica de canyella, per exemple, i feu dues meitats de la resta de les fruites. Una d'aquestes meitats passeu-la pel minipímer amb el iogur i l'edulcorant. Si teniu un moment, coleu-ho per a que no quedin llavors, tot i que és opcional. Ompliu les copes de cava amb la barreja de iogur, capes de nata, les panses i unes quantes fruites de les que heu reservat. Poseu-ho a la nevera per a que es refredi. Just abans de servir-ho, coroneu-ho amb una última capa de nata i un gerd que haureu reservat. Ja està!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Quina bonta pinta té aquesta copa! Amb el teu permís he agafat la recepta i a veure si aquest diumenge la faig!!
Ais 10 copes com aquesta hauria d'haver tastat el dia del partit, ais quan i penso quina tristor ://
Publica un comentari a l'entrada