dimarts, 2 de gener del 2007

Un entrepà ràpid

Després de tants dies de menjar massa abundosament, avui necessitava alguna cosa senzilleta.

He descongelat dotze llagostins i els he pelat. Després els he barrejat amb un parell de cullerades de formatge suau de terrina (estil Filadèlfia), una miqueta de wasabi i una ceba tendra tallada a tires. Ha quedat un bloc compacte.
Sobre dues llesques de pa de motllo de cereals, he posat les restes d'una bossa de rúcula que ja estava empadronada per arrelament a la meva nevera, l'he amanida amb una mica d'oli d'oliva verge, i ho he tancat amb la pasta de formatge i llagostins...

Llàstima que no tinc piles a la màquina de fotos, però com que l'invent m'ha agradat, el repetiré i prometo postejar-les.

Això sí, després de les festes, ara toca fer bondat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MMM! PROVARÉ L'INVENT, CREC K HA D'ESTAR BONÍSSIM!