dilluns, 8 d’agost del 2011

Salveu-me del luxe


...doncs tu has vist Mari Yeniffer com vesteix la duquesa d'Alba per anar a menjar a can Arzak? Oiooioioi, que ja et dic jo que per molt que el teu nòvio tingui vint-i-cinc anys menys que tu, i siguis no sé quantes vegades Gran d'Espanya, potser la combinació de pantalons de tigre i samarreta de ratlles no acabi de ser la més adequada per dinar a un tres estrelles Mitxelín... Que es veu que aquesta pobra dona, des de que ha repartit l'herència en vida amb els fills -per casar-se amb el nòvio, que no sé si t'ho he comentat ja, té vint-i-cinc anys menys que ella- ja no té diners més que per comprar roba així, barateta i desconjuntada...



...doncs jo sempre he estat més de les nenes de Monaco, les filles de la Grassequeli, la Carolina i l'Estefania, i ara la petita, la Carlota, la del Casiraghi aquell que la va espichar a una cursa de llantxes -que és una manera molt aristocràtica d'anar-se'n a l'altre barri- i que tota la vida han sabut no només que havien nascut amb un pa sota el braç sinó que podien, i de fet, havien de lligar els gossos amb llonganisses, perque tanta afició com han tingut sempre als nòvios xoriços, com havien de fer si no per menar els gossos salxitxa, oioioioi?

(senyores que fan una substitució d'estiu a una revista del cor -no la de les fotos- i la neurona se'ls posa a practicar puénting)

7 comentaris:

starbase ha dit...

Mar, no t'hem de salvar de res perque un estiu amb la teva guspira aprop d'aquest material pot ser incendiari i divertidíssim... :D

Q ha dit...

Quin post més divertiiiiiiiit! Jo també pense sovint que els conjunts de moltes riques són horrorosos. Es veu que el gust no va inclòs a l'herència! Moltes gràcies per la bona estona que ens has regalat. Besos

Iñaki ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Angus ha dit...

La duquesa esta cada vez más hecha un espantajo. Algún día me gustaría saber quién mató a Kenedy, y qué se hicieron Michael Jackson y la duquesa de Alba.
¡Buenísima la correa del perro!

Tiriti ha dit...

No enteneu als gurús de la moda i la Duquesa es un d'ells, va conjuntada amb la roba interior. Potser l'únic que no es molt trendy es el bolso.

deliciosa martha ha dit...

Mar, brillant com sempre! Porto un temps desconectada, però veig que la teva ploma segueix igual ;) que bé!!!!

Ruben ha dit...

Està clar que qualsevol mindundi com nosaltres va a l'Arzak amb aquesta pinta i surt l'Arzak en persona a girar-nos la cara amb una escumadera... el que fan els calers ;-)