dijous, 3 de setembre del 2009

Per menjar-se-la


Els meus amics Marc i Vero, traductors extraordinaris i descobridors de restaurants de tota mena i procedència (tot i que, per motius obvis, amb particular estimació pels japonesos), acaben de ser pares. I com mai no és massa d'hora per començar a criar una petita gourmet, han decidit que la Gemma s'acostés des del primer moment al sushi. Que la vida et porti sempre plats ben gustosos, preciositat!

7 comentaris:

Marta Padenous ha dit...

Diuen que si la mare ha menjat peix cru durant l'embaràs...la nena serà molt intel.ligent...ho diuen al HANNA BISHI C/Balmes 55 de BCN....si tens ocasió prova'l!

Marta Padenous ha dit...

Diuen que si la mare ha menjat peix cru durant l'embaràs...la nena serà molt intel.ligent...ho diuen al HANNA BISHI C/Balmes 55 de BCN....si tens ocasió prova'l!

Francesc ha dit...

No sóc gens partidari de la cuina canibal, però, en aquest cas, he de reconèixer que el titular s'ho val. Salutacions

gemma ha dit...

Quina monada!

Gemma ha dit...

Que maca! I si es diu Gemma, segur que serà una nena molt bona, je je je...

Glòria ha dit...

Quina preciositat!. Si més no, la flaire del sushi ja li resultarà familiar per quan arribi el moment de poder tastar-lo!

Fins aviat

Vero ha dit...

I això que a sa mare (a mi!) no li agrada el sushi! ;-))) Però s'assembla més al pare, també en aquest aspecte. Gemmes, oi que hem tingut bon gust amb el nom?

Mar: Gràcies!

Per cert, recomanació de sushi al Wakasa (C/Nàpols amb Maria Claret). I recomanació de japonès relació qualitat-preu, em sembla que la Mar ja en va parlar, al Wasabi (c/Torrent de l'Olla amb Còrsega) Petons!