2a Actualització 20/11/08 Acabo de trucar i he fet la reserva. Punts importants: He de deixar una paga i senyal de 50 € la setmana vinent... important, doncs, que no hi hagi baixes de darrera hora. I un altre tema: pels enòfils, no es permeten portar ampolles de fora.
Actualització 20/11/08 ¡Campaaaaaana y se acabó! Avui faré la reserva al Nonell, i aclariré el tema de les begudes (que com sabeu, no estan incloses al menú nº 3 que hem triat). Com que som pocs, si voleu, aquest cop afegim-hi també els partenaires de quin en tingui... Us recordo que el sopar és divendres 28 a les 21:00 al restaurant Nonell, C/Sagristans, 3, telf. 933011378. Com sempre, si hi ha canvis aviseu-me a baixagastronomia (ensaïmada) gmail (punt) com.
Actualització 17/11/08 Nens, apart d'afegir més gent, hauríem de confirmar aviat. Sílvia, com va el tema de Vila Viniteca?
Actualització 06/11/08 Ja tenim els menús! Tots tres valen igual (28€). Els podeu descarregar aquí: Menú 1, Menú 2, Menú 3. Els plats són una tapa + un a triar, dins de cada grup principal, i les begudes van apart (la carta de vins és a la web del restaurant www.nonell.es).
Si us plau, aneu deixant una nota als comentaris amb el que preferiu. Arantxi, necessito el teu mail! I els que no us hagueu apuntat encara, no sigueu mandrosos!
Actualització 05/11/08 Segueixo a l'espera que del Nonell m'enviin el menú. Ara som 11 apuntats, cosa que implica que encara ho podríem fer a Vila Viniteca. Suggereixo que si no ens diuen res en dos dies mirem aquesta opció...
Actualització 26/10/08- Ahir vam anar al restaurant Nonell i ens va agradar força. Dimarts he de mirar de parlar amb l'encarregat. Això no treu que mirem altres opcions (penso en la de Vila Viniteca, i en la cata de cervesa), però primer hauríem de tenir una llista d'assistents una mica més definitiva (espero que hi hagi força repetidors de l'anterior).
Actualització 25/10/08- Avui la Sara Maria i jo anem a provar restaurant. La resta, si em voleu donar un cop de ma, ajudeu-me a avisar als assistents al sopar anterior i a tots aquells que penseu que els podria interessar.
Assistents:
Sara Maria (Delícies del rebost)
Massitet i Kisumenja (Olleta de verdures)
Tiriti (Tiritinyam)
Mar (Baixa gastronomia)
Starbase (De cuina)
Manel (El cocinillas)
Arantxi (Curry, curry, que te pillo)
Rosa Maria i Xavi (Menja Sa)
Xavi (Eslacarab)
48 comentaris:
Jo m'apunto, aniré pensant llocs.
Pues prácticamente coincidiremos, ya que si no hay novedad, nosotros celebraremos el día 15 la VII Xantanza.
Habrá un brindis por el Sopem en Bloc, seguro.
ooooooooeeeeeeee,oe,oe,oeeeeeeeeee,ooooeeeeeeeeee,ooooeeeeeeeeeee
Je m'apunt! Kisumenja no ho se, ja direm alguna cosa.
Què faig? Què fem? Pensem llocs?
El divendres és 28, no pas 27!!
M'apunto, faltaria + !!!!
Jo em vaig perdre el primer i em va saber greu. Si la feina no m,ho impedeix vindré a aquest segon. Sobre propostes potser primer cal saber quants som. Perquè en funció de la quantitat podem pensar un lloc o un altre.
Crec que es podría investigar el Nonell, és just entre carrer Sagristan i carrer Capellans, al costat del Shunka
el web: http://www.nonell.es/
Mar, espero que ja estiguis millor!
Jo també m'apuntooooooooooo!!!
Ei, molt bona idea Mar! Jo encara no confirmo l'assitència, el mes de novembre el tinc molt ple!!! Però si necessites ajuda per organitzar, ja saps que pots comptar amb mi ;)
Si no passa un imprevist, Allí estaré, m'apunto.
Mar, recorda lo que et vaig comentar de DAMM, es sols (de moment) per 10-12 bloggers, a veure si m'ajudes a moureu, jo he estat molt enfeinat, i no he pogut pensar-hi, li vaog comentar a Massitet, per email.
SALUT.
Jo em pre-apunto.
Interès el tinc tot, la veritat.
Ei Mar, que jo també m'apunto. Si voleu puc mirar el que us vaig comentar de la Vilaviniteca??
Ei Mar, jo ja vaig dir que tb m'apunto!!!!
Mar i resta de blocaires: si som 12persones podem fer la cata a la Vilaviniteca. Si som 17 la fariem al mateix carrer però en un altre local (no pas a la Vila mateix). Només em falta confirmar si es podria fer el divendres 28 de novembre...
Proposta interessant, Sílvia. Mirem a veure quants apuntats acabem sent, no? Us sembla que tanquem el plaç el 20N, que és una data molt bona, per convocar festes?
Hoooooooola! Contad conmigo, por supuesto.... y comenzaré a publicitarlo entre otros blogueros.
Hola! Manel me ha comentado que estáis organizando un "Sopem en bloc", la verdad es que llevo poquito tiempo con mi blog (www.currycurryquetepillo.blogspot.com) y soy algo novatilla en el tema pero me parece una idea buenísima da de ir a cenar y que, si se me permite, voy a valorar...
Por cierto, te agrego a mis blogs, si te parece.
Uy Mar, em sap molt de greu però al final no podré venir al sopar!
Hoooooooooooola,
uffffff Mar, no sé si es un problema de mi pc (cosa más que probable), pero puedo abrir el primer archivo PDF... pero el segundo y el tercero se me resisten. ¿le pasa a alguien más? Espero noticias...
A veure, dels 3 menus a mi el que m'agrada mes es el numero 3. Deprès el numero 2 i el que m'agrada menys es el 1.
Molts dels noms dels vostres blocs son genials, el currycurry que te pillo, m'ha semblat graciosissim.
Mar, tinc lo de la cata de cervesa, una mica parat. Me la varen enviar a casa per probar-la i no em va agradar, pero em varen dir de montar igual el sopar cata. Per uns 10.
Si tanquem inscripcions podem anar-hi els que ens hem apuntat.
HELP, lo d'organitzar no es el meu fort.
Salut
maurici
Jo tampoc puc obrir els pdf!! Em demana que carregui no sé quin programa!!
jo si ho he pogut obrir
Mar jo faria un cortar i pegar i ho posaria als comentaris
Salud
Mi mail es el siguiente: arantxaruano@gmail.com
Muchas gracias por la organizacion!
Ja ho he pogut obrir!!! Estic amb el Maurici, m'agrada el 3.
En relació amb fer el sopar a la Vilaviniteca, perfecte, sempre i quant no sigui massa car...
Xatos, Ono em té castigada sense internet. En quan pugui copio els menús (no sé o no puc fer un copy paste d'un pdf).
Mar, Ja ho faig jo, que tinc temps
MENU 3 (a mi m'agrada aquest i a sara maria tb)
CATALÀ / CASTELLANO
TAPA
Petxines de pelegrí amb crema de patates
Vieiras con crema de patata
ENTRANTS / ENTRANTES
Milfulls de verdures a la brasa, espàrrec de marge i botifarra negra
Milhojas de verduras a la brasa, espárrago triguero y butifarra negra
Gnocchetti de patates amb pesto de nous i blat de moro de granada
Gnocchetti de patatas con pesto de nueces y quicos de granada
PRINCIPALS/ PRINCIPALES
Salmó amb sal i picada agra de tomàquet i poma
Salmón a la sal con picadillo agrio de tomate y manzana
Confit d’ànec rostit i peres aromatitzades amb ratafia
Confit de pato asado y peras aromatizadas con ratafía
POSTRES
Coulant de xocolata amb gelat d’almívar de llet
Coulant de chocolate con helado de dulce de leche
Gratinat de crema anglesa, fruites del bosc i pebre szeechuan
Gratinado de crema inglesa, frutos del bosque y pimienta szeechuan
28 Euros / IVA INCLÒS
IVA INCLUIDO
MENU 2
TAPA
Peu de porc confitat i castanyes
Pie de cerdo confitado y castañas
ENTRANTS / ENTRANTES
Amanida amb tomàquet groc, avellanes i vinagreta de tomàquet sec
Ensalada con tomate amarillo, avellanas y vinagreta de tomate seco
Bolets de temporada amb ou escumat
Setas de temporada sobre huevo escalfado
PRINCIPALS/ PRINCIPALES
Bacallà confitat amb llenties, pinyons i ceba morada
Bacalao confitado con lentejas, piñones y cebolla morada
Filet de cangur, pastís de patata i escabetx suau de gerds
Solomillo de canguro, pastel de patata y escabeche suave de frambuesas
POSTRES
Pasta frolla de castanyes amb gelat de vainilla
Pasta frolla de castañas con helado de vainilla
Crema catalana amb infusió de maduixes
Crema catalana con infusión de fresas
28 Euros / IVA INCLÒS
IVA INCLUIDO
Menu 1 (per mi el mes fluix)
TAPA
Formatge de burrata amb puré de remolatxa
Queso burrata con puré de remolacha
ENTRANTS / ENTRANTES
Crema de carabassa amb carabassó, nabius i crostons de pa
Crema de calabaza con calabacín, arándanos y mendrugos de pan
Tortelli de cabirol amb mantega de sàlvia, speck i formatge idiazabal
Tortelli de corzo con mantequilla de salvia, speck i queso idiazabal
PRINCIPALS/ PRINCIPALES
Saltat de gambes amb carxofes i ous de lissa llobarrera
Salteado de gambas con alcachofas y huevas de mújol
Espatlla de xai confitat, cards i ametlles
Espalda de cordero confitado, cardos y almendras
POSTRES
Mousse de xocolata negra amb crema de pera
Mousse de chocolate negro con crema de pera
Gelat de formatge mató amb tallarines de mel i crema d’avellanes
Helado de queso mató con tallarines de miel y crema de avellanas
28 Euros / IVA INCLÒS
Bieeeeeeeeeeeeen! Gràcies Maurici!!!!
Bueno, hoy estudio los menús que me quedan por mirar (el dos y el tres).
Ya os diré mis impresiones.
Manel els vull ben estudiats ...
Per dema els has de saber de memoria : )
Victor (Maurici)
Be, jo soc partidari de la proposta de la Silvia a Vila Viniteca, si som mes, doncs ja m'està prou be l'opció Nonell. Apa, parlem.
Hola a tothom!
Tres cosetes, de natura diferent.
Kisumenja s'apunta. A veure si aquest cop podrà ser,redéu!
Jo optaria per Vilaviniteca si podem.
I dels menús, a mi m'agrada més el dos. Però el tres també em va bé. O sigui que qualsevol dels dos...
Salut!
A veure, Sílvia, pots mirar tu el tema Vila Viniteca (preus, etc)? Tenim feta la reserva provisional al Nonell, i si no ens posem d'acord amb Vila o som més gent sempre la tenim.
Massitet, apunto a la Kissumenja (i que no es "raji", que volem coneixer-la!).
Al proper sopar, si pot ser (perqué suposo que aques ja no hi sonm a temps) m'agradaría apuntar-m'hi (o apuntar-nos-hi amb el meu home, és clar). Com podría estar informada?
Mar,
Ya he visto los menús, a mí también me gusta más el 3!! Por cierto cuenta por favor con Juan (mi chico).
Seguiré pasándome para informarme!
Hola Mar ! A mi tant me fa el número 2 o el 3. El que trii la majòria m,esta bé. Tot i que ja he estat al Nonell i, per això, em faria més gràcia el tema de la Vilaviniteca. Ja direu al final on es.
Ei Mar! Finalment et confirmo que serem dos, el Xavi i jo.
I sobre el menú, realment el 3 s'endú majoria absoluta!
I com que hi ha dos opcions a triar en cada plat principal doncs cada un farem una opció i així ho tastarem tot.
Mar, torno a ser. Vull dir que la del missatge "anònim" era jo. És que ara mateix ja no sé què em faig...
M'acaben de comunicar el planning de feina de la setmana que ve i divendres i dissabte seré fora. Per tant, i per segona vegada, em perdré el sopar de blocaires. Ho sento, fins avui no m,ho han dit. Hauré de conformar-me amb llegir les cròniques posteriors. Que vagi molt bé el sopar !
La meva esquena segueix encara malament, a dia d'avuí no em vec en forces per anar al sopar, pel que si tenim que tancar-ho ara, no podré venir.
Si el tractament va be, (deuria) i a mitjants de la setmana vinent, em trobo millor, us ho dic. Entenc que no passara res perque al final en vagi un de mes. Em fa molta ilusió venir, i mes en aquest format de menys gent.
De moment pero no conteu amb mi.
Vaya que lástima, ese fin de semana es de los pocos que no estoy en BCN. Iré a partir del día 3 y estaré allí durante casi una semana.
Pues nada, la próxima vez sera... espero!
Besos a todos y que lo paséis muy bien!
:D
Moltes gràcies per tot, Mar!
Per cert, no t'ho he tornat a dir mai més, però avui voldria assegurar-me: a kisumenja l'has contada, no? És que com no apareix a la llista publicada...
Salut!
T'anava a enviar un mail per a que m'ho confirmessis! Perfecte!!!!! Ara l'afegeixo.
Ens hauríen de donar una subvenció per la igualtat de gènere!!! Completament equilibrats, hehehehe... Crec recordar que el primer sopar també estàvem força equilibrats... Es que això de la cuina...
Ja quasi sóm Jack Bauer.
Ens veiem demà!!!!!
Volem crónica de la trobada!
Volem crónica de la trobada!!
Volem crónica de la trobada!!!
Navalla Galeguiña.
Publica un comentari a l'entrada