dijous, 8 de maig del 2008

Carlo Petrini, a Biocultura

Cada any que passa em torno més radical amb certes idees. I quant més va, més em sembla que les de Carlo Petrini, ideòleg de l'Slow Food, són encertades. Aquest diumenge tindrem una ocasió rara de sentir-lo, a la fira Biocultura, que com cada any torna al Palau Sant Jordi. Si us plau, no us quedeu amb la imatge que és una cita només per menjadors de tofu i seitan, i hippies d'una altra época, o que només s'adreça a snobs incorregibles que es poden permetre endrapar delikatessen regularment. Diumenge el podreu sentir parlar del menjar bó, net i just en una conferència a les onze del matí, i donant suport a la iniciativa legislativa popular contra els transgènics "Som lo que sembrem", a les 18:00. Petrini és un orador magnífic i molt divertit, que us farà pensar. A més, potser digui una bona ocasió per acostar-vos al Palau Sant Jordi a descobrir que el seitan, de fet, sí que pot tenir força bon gust (l'existència del tofu mínimimament suportable, com la dels homes sensibles, continua com a objecte d'enconat debat :-)).

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Mar, me ha encantado tu descripción o aclaración de la idea de Biocultura y el Slow Food Tengo una tienda de alimentación ecológica y me encuentro cada día con gente que tiene ese concepto muy arraigado por el que trabajo por cambiar por el bueno, limpio y justo.
Muchas gracias y 1 saludo
Eva

deliciosa martha ha dit...

Hola Mar!
En el darrer viatge a Itàlia amb la UVic vàrem tenir l'ocasió de visitar la seu de Slow Food, així com la seva universitat. Hi ha coses fantàstiques, però també hi va haver impressions que ens vàrem emportar una mica decebedores. A veure quan fem la segona convocatòria i te'n faig 5 cèntims.
Un petó bonica!