dimarts, 20 de novembre del 2007

Dia de l'espectador

Xafardejant per la web de Vila Viniteca descobreixo que dilluns vinent munten, en col·laboració amb la marca colectiva Misenplace, una jornada de cinema gratuït. Sembla que continua la lluna de mel dels darrers anys entre càmeres i fogons (entre el setè art... i quin deu ser el número que li toca a la cuina?). Aquest mestissatge ha donat fruit a un parell de llibres recents (35 mm i Comer con los ojos ) i a un bon nombre de pel·lícules. Podreu veure'n tres de elles gratuïtament si els envieu un mail demanant entrades, especificant per a quina sessió les voleu. El formulari rau a la pàgina principal.

I els passis? La cita és al cinema Aribau Club, el dia 26 de Novembre, i el programa consisteix en Ratatouille, a les 16:30, Entre copes, a les 19:00 i Deliciosa Martha, a les 21:30. Entre sessió i sessió, tast degustació de productes... No em sona com una manera terrible de passar una tarda de dilluns, oi?

ACTUALITZACIÓ: Angloparlants, podeu llegir un seguit d'interessants articles que relacionen coneguts films amb receptes en aquesta secció del blog Apartment Therapy.