dimarts, 25 de setembre del 2007

Com connectar-se al xat

Com podeu veure, a la part superior de la caixa, hi ha els missatges. Els més nous van quedant a la part superior de la caixa. Tots ells van precedits pel vostre nickname o malnom. Heu de triar-ne un i escriure'l a la primera casella que hi ha sota els missatges. Per a que el programa de xat retingui a la memòria aquest nom, heu de permetre les cookies, que és una cosa que no sé ben bé que és, però que es pot activar des del menú d'opcions del vostre navegador. És possible que surti algun anunci per sobre el missatge més recent (en el moment d'escriure això, posava no sé què d'"Auction sites"), però passeu-ne olímpicament.

Següent pas: Si voleu, podeu introduïr una adreça de correu electrònic. Jo les puc veure, i no sé si els altres participants ho poden fer. En realitat, crec que no és obligatori...

Per últim, a la casella d'abaix, escriviu el vostre missatge. En el meu cas particular, i per alguna raó que desconec -possiblement sigui el Firefox, perquè des de l'Explorer i xuta- només veig les primeres línees del missatge, però si us passa la sol·lució està en anar-lo picant en un document de word i copiar-lo i enganxar-lo a la caixa. Quan li doneu a l'enter, el missatge que heu escrit apareixerà dalt de tot de la caixa de missatges. Si fa estona que no escriviu res i voleu veure els altres missatges nous que puguin haver aparegut, cliqueu allà on posa "Autorefresh" o "Actualizar".

Per últim, recordar-vos que com a tots els xats, la única gran norma que hi ha és el respecte entre usuaris... i que en gaudiu.