De segon he fet pollastre al forn amb crosta de iogur i cacahuet. Tirat de fer, saborós, amb un punt tailandès, i les restes són igual de bones fredes. La recepta és aquesta:
Ingredients (per a dues persones)
1 iogur (en el meu cas 3/4, el que en mancava era el que he fet servir per a la sopa), preferiblement desnatat.
1 i 1/2 o 2 cullerades de tahina o mantega de cacahuet (com que sóc una cagadubtes, jo ho faig mig i mig)
1/2 culleradeta de pebre vermell picant.
Escalfar el forn a 190º. Folrar una safata de forn amb paper de plata (així ens estalviarem haver de netejar-la). Ajuntem tots els ingredients menys el pollastre en un bol i els remenem bé. Salpebrem els troços de pollastre i els remullem en la marinada de iogur fins que quedin ben coberts. Els posem en una sola capa a la safata. Al forn uns 35', fins que quedin lleugerament torradets, i sanseacabó lo que se daba.
Originalment, aquesta recepta me la van passar per fer amb petxugues senceres de pollastre, sense filetejar. Però després de provar-la uns quants cops, m'agrada més la versió més prima. En primer lloc, és més fàcil controlar-ne la cocció. La marinada no queda tan seca. I la mida és més raonable, sobre tot si un té pensat servir-les dins d'una pita o sobre un amanit. Si es vol arriçar el rínxol sempre es pot cacahuet picat per sobre abans de ficar-lo al forn, però personalment penso que més val quedar-se curt amb aquest ingredient, perquè si no el gust predomina massa. La foto, per variar, no fa justícia a res...
Per cert, de postre NO he menjat iogur.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada