diumenge, 28 de gener del 2007

I una cita més...

El Fòrum que us anunciava fa un parell de dies que tindrà lloc a Girona, abans es celebrava a Vic. La ciutat dels sants no podia perdre l'embranzida que aquest fòrum li havia proporcionat, i davant el canvi d'ubicació, crea el seu propi Fòrum de l'11 al 14 del mes.
Entre les activitats més destacades , hi haurà el I festival publicitari gastronòmic (a veure si hi són les lluminàries que anuncien una pizza que porta formatge "fet amb llet"), la setmana del porc i la trobada de grups dedicats al Slow Food, un moviment que pretèn preservar la riquesa dels aliments tradicionals i divulgar-ne la vàlua. De fet, fa temps que porto de cap apuntar-m'hi, i potser aquesta iniciativa sigui l'alicient definitiu. L'énfasi del Fòrum de Vic és en el producte. Podeu trobar-ne més informació a la nota de premsa.

El que em pregunto, davant l'allau de trobades, jornades i reunions dedicades a la gastronomia, és quan deuen cuinar els cuiners de renom als seus respectius restaurants. Tinc la sensació que alguns d'ells no passen en la vida pel restaurant, perquè es passen la vida fent ponències i tallers... No vull ser mal pensada, però em vé al cap la vella recomanació catalana "que el llegir no et faci perdre l'escriure."