dijous, 8 d’abril del 2010

Blocaires del món, sopeu!


....potser ens recordaran d'altres películes com "Sopem en bloc I: el sopar dels blocaires" o "Sopem en bloc II: Tothom s'estima l'ànec confitat"... I ara tornem amb "Sopem en bloc III: Bigger, longer, uncut (Bloquegem l'Àtica)", una magnífica iniciativa dels amics olletaires que vol aplegar altre vegada tots el bluguerus gastronòmics.

El lloc triat és un perenne favorit de molts de nosaltres, el restaurant Àtica, on ens serviran un picapica de luxe. És el dia 24, dissabte, a dos quarts de deu del vespre. El preu són 27 euros (més begudes, qui en prengui) i farem un amic invisible -opcional i culinari- entre els assistents.

Seria un plaer retrobar-se amb molts de vosaltres, però també ens encantaria que molts dels que no heu vingut en altres ocasions hi participessiu! Vaaaaaa, els campaneros (que sou uns quants) no em feu dir noms ni citar el tan nostrat Qualsevol nit pot sortir el sol amb allò de "tan sols hi faltes tu"...

Si us voleu apuntar ho heu de fer deixant un comentari a l'entrada sobre el sopar que han fet Massitet i Kissumenja i enviar-los un mail. Allà trobareu tota la informació sobre la trobada. Només manca que us hi sumeu!