divendres, 9 de desembre de 2011

Taronjada

Inspecció en curs  Pas 1: rascat de nas

Ja feia molt que no treia la gata, oi? No m'he pogut estar de fer un LOLcat amb la seva reacció de la caixa de taronges de mostra que em va enviar Naranjamanía, via promo de Bloguzz.

Com es tracta d'opinar, opino: Les taronges, molt bones (no debades havien estat collides a Xàtiva el dia abans). El servei de l'empresa, prou correcte (tot i que tenen un mòbil com a número d'atenció al client, que no mola, vaig trucar per concretar l'hora i em van tornar la trucada quan el van esbrinar. Les taronges anaven molt ben embalades i portaven un full indicant com conservar-les bé.). El preu de la caixa de 10 Kg? Raonable, 24,50€, tot i que jo no me les prenc de 10 en 10kg  mai. Ara, els encarregaria una caixa? No, però és que tinc una relació conflictiva amb les empreses de repartiment. El concepte "truquin abans de passar" no els agrada, el repartidor se'm va ficar a casa, i a mi tampoc no em satisfà estar pendent de sí han de venir. N'encarregaria si algú s'ho partís o per alguna raó especial. Ara, com a qualitat, tal i com testimonia aquí la Christie, donem el segell d'aprovació: boníssimes.

4 comentaris:

Ruben ha dit...

Nosaltres hem comprat unes quantes caixes a Naranjas Costa i la veritat és que la qualitat de la fruita collida el dia abans es nota.
Les caixes de 15 kg de mandarines no ens duren ni 2 setmanes XD
Això sí, no tenim gat per fer el control de qualitat ;-)

noe mipasioncocinar ha dit...

Pues tiene una pinta muy buena estas naranjas nunca he comprado fruta por internet y es una opción a tener en uanta besos

La Taula d'en Bernat ha dit...

Les meves gates també són molt tafaneres i els encanta l'olor de la fruita, sobretot del meló! Les taronges segur que són delicioses si eren acabades de collir, però a mi tampoc m'agrada estar pendent de quan el repartidor trucarà el timbre...

Petons i bones Festes!
Anna

el taller de cuina ha dit...

Nosaltres en comprem a Kubkis i es nota molt que són acabades de collir i que maduren a l'arbre... però me les porten a la feina, perquè així compartim comandes, i perquè així no he d'estar pendent del repartidor. Mai sóc a casa quan venen!!!