divendres, 7 d’octubre del 2011

Novetats

Ei! Ja heu vist que vaig certament endarrerida amb la publicació de posts. Abocada com estic al procel·lós univers del freelancisme, vaig molt curta de temps lliure. I entre això i el fet que he estat de règim de manera una mica estricta, darrerament -he perdut 10 kg des del Juliol, cosa que bona falta em feia- no he tingut massa facilitats per escriure res. Tot i això, tinc moltes històries encara per explicar (vaja, que no m'ha tornat a entrar el siroco de plegar, simplement no tinc temps), perquè trobar receptes que no engreixin però que no facin plorar de pena és realment tota una aventura. Un aventura acompanyada també de noves exploracions de llocs, establiments i begudes, perquè òbviament un règim que no et permet sobrar-te al menys un cop a la setmana, no seria un règim, sinó un crim contra la humanitat.

Una d'aquestes històries que tinc pendents de relatar-vos és que ara escric guions pel programa Generació Digital, que en la seva primera edició de la nova temporada anava dedicat a la cuina. Això em va permetre entrevistar a la Carme Ruscalleda, que és tan encantadora com sembla, i que ens va mostrar que si mai vol dedicar-se a les pizzes, no tindria massa problemes.

Esteu atents perquè malgrat el meu cacau vital, aquest dies he pogut assistir a un parell de saraus ben interessants que també pujaré ben aviat. I gràcies per la paciència, als que quedeu per aquí.

6 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

m'alegro que tinguis força feina, encara que això ens privi de llegir-te tant com voldríem :-)

starbase ha dit...

Ja t'ho vaig dir, el primer no val perque al ser la Rusqui... però es que el segón em va agradar tant com el primer i el prota del GD era un director de cine. Que jo al cine hi vaig entre zero i menys zero.

I em va encantar.

:)

Q ha dit...

Mar,
encara que ens tingues a dieta d'escrits, llegir-te és, sempre, un plaer. Felicitats per la feina.
Una abraçada

Angus ha dit...

Mi enhorabuena tanto por lo laboral como por el adelgazamiento. ¡Qué fuerza de voluntad!

Francesc ha dit...

Sempre és molt entretingut llegir-te!! Salutacions i bona feina!!

Ruben ha dit...

Nosaltres també estem a dieta, però de moment el bloc no se'n ressent, ja que tinc una cua de receptes calòriques al màxim ja fotografiades i a punt per anar publicant XD

Sobre el GD, una passada, ha salvat bé els papers tot i la retallada que han/heu patit respecte de la temporada anterior. En alguns moments es troba a faltar aquell caos ordenat que eren els antics programes, però el fet d'emetre monogràfics també fa que sigui més fàcil seguir el programa ara.