dimarts, 2 de juny del 2009

Retorn esglaonat


...és el que faig, com diuen a la DGT que cal fer.

La data d'entrega de la feina que havia de fer s'ha retardat fins el 10 de juny, per això ara mateix sóc a casa, de pressumptes vacances, treballant vestida de "perroflauta/trailer trash" (xandall i samarretes juràssiques) amb els Manel sonant en un loop de fons. Es tracta, crec que no ho vaig explicar en el seu moment, d'un projecte relacionat amb la gastronomia -la redacció dels materials per a un curs introductori- i, en una demostració pràctica de la paraula ironia, vaig tan de bòlit que bàsicament m'alimento d'entrepans (in the house of the smith, wooden spoon...).

Però aquest post no és per a demanar més temps. Vaig dir que tornaria, i com McArthur, he tornat. Així que per anar obrint boca, us passo tres links anotats de coses que he anat llegint...

Primer. David de Jorge ens informa que Álvarez Rabo, autor de Los "bajos" de la "alta" cocina, fa una col·lecta tipus Domund per costejar-se el viatge al Bulli. Em comprometo públicament a fer-li un donatiu, ni que sigui petit (serà petit), que m'ha fet gràcia.

Segon. Ja hi ha un llibre dedicat a les relacions Obama/gastronomia. Havia d'arribar.

Tercer. L'stinking bishop, formatge que va saltar a la fama després d'aparéixer a les meravelloses pelis de Wallace i Gromit, ha estat anomenat el més pudent d'Anglaterra.

7 comentaris:

Massitet ha dit...

Ben retornada, Mar!
Poc a poc, doncs, en tornarem a llegir!
D'entrada, vaig a buscar el formatge més pudent d'Anglaterra. A veure què!

Salut!

josep ha dit...

Mar,
Bona rentrée, ens n'alegrem molt de tornar-te a llegir amb la mateixa c@nya de sempre. Però prent-ho amb calma que com diuen els italians "piano, piano, s'arriba lontano".
Una abraçada

Cuinagenerosa ha dit...

bentornada! em sumo a això de la c@nya que diu el josep, m'ha agradat per la grafia i el doble significat, et defineix molt bé.

starbase ha dit...

:-)

Sara Maria ha dit...

Ben retrobada!!!!

Francesc ha dit...

Ja et trobàvem a faltar!!! ;D

Sara ha dit...

Benvinguda... al teu propi blog!

Wallace & Gromit... quina gran pel.lícula!

Petons.