dijous, 11 de juny del 2009

L'ésser humà porta un blocaire gastronòmic a dins

...i us en donaré quatre exemples que demostren la meva tesi. Tesi que consisteix en la següent equació (bé, no sé si és ben bé una equació perquè en quant vaig poder em vaig passar a llatí i grec a BUP, però ja m'enteneu):

Càmera de fotos + menjar inusual = Blog

Exemple nº1: Que ets a l'hospital perquè t'has trencat una cama? O per què t'has fumut una sobredosi de botox i t'han d'arreglar (altre cop) la cara? Per què tens alguna malaltia que NO és lupus i NO has mentit al doctor, i què coi fa un coix ionqui a la teva habitació, i t'avorreixes? Doncs fas un blog de menjars d'hospital!

Foto (C) Azahar

Exemple nº2: Que ets a l'escola i ja t'has cansat de tirar-li menjar als altres nens, de lligar amb el tontolafava de segon B, i de preparar-te les "xuletes" per l'examen de la tarda? Doncs fas un blog de menjars escolars!

Exemple 3: Que la teva vida de sacrifici i abnegació et té tot el dia anant de les Bahames a Saint Moritz? Que ja no saps ni en quina zona horària vius perquè encara no t'has reposat de l'última escapada a Las Vegas? Que tens més punts a la Iberia Plus que pèls al cap? Doncs fas un blog de menjars d'avió!

(c) Airlinemeals.net

Exemple nº4: I per últim, que vols cel·lebrar taaaaaaaanta ocupació i et vé de gust un pastís meravellòs per a recordar-lo, però el pastisser era cosí del metge aquell drogota de l'hospital, i necessites venjar la seva infàmia? Doncs fas un blog de pastissos desastrosos!

(C) Cake wrecks

I així, amics, queda demostrat que en presència d'una càmera, tot ésser humà és veu obligat genèticament a documentar els seu àpats i mostrar-los al món, per absurds que siguin. Els esperem ben aviat en una altra entrega de Redesssss!

8 comentaris:

Sara ha dit...

Mar... quatre exemples incommensurables!!! M'has alegrat la tarda d'un dijous dels que toquen els... Prou.

Petonets.

La cuina vermella ha dit...

Ostres, Mar, quin m'encantes! :-)

Glòria ha dit...

Molt divertit i molt ocorrent!. La imaginació al poder!

Angus ha dit...

diosssss.... esa comida de colegio es una incitación al absentismo.

Sara Maria ha dit...

Quina certa mé divertida i genial!!! Comencem el cap de setmana amb un somriure, gràcies!

Chis ha dit...

Avui m'he decidit a comentar perquè... és tal com dius!
A més, jo vaig estar apunt de menjar exactament aquell plat de l'avió,però m'havia demanat el menú vegetarià. Vaig pensar que estaria bé fer un blog sobre menús d'avions. Però com que no viatjo tant.. ho vaig deixar estar.

Margot ha dit...

jajaja.
Tens tora la rao.
I jo la primera. ajajaja
Petons
MARGOT

Mar Calpena ha dit...

Nens, que per molts anys ens duri el virus!