dijous, 16 d’abril del 2009

Una imatge...

...val més que mil paraules, però si seguiu aquest blog a través d'un agregador de notícies o del Facebook, és possible que no hagueu vist encara la plantilla nova que estreno avui. 

Potser el disseny dels blogs ha anat perdent importància perquè els programes lectors que reben els posts sindicats no mostren més que el contingut dels missatges, però jo sentia que encara no havia acabat de trobar la imatge que volia per al meu Pravda electrònic i personal. Els lectors més veterans recordaran que havia començat amb una plantilla de les que surten per defecte al blogger, estil pergamí, marronosa i impersonal. Després la vaig canviar per la que tenia fins ahir, una plantilla gratuïta a la que paulatinament havia anat agafant mania. 

Tot i que d'entrada m'agradava la imatge de reminiscències "xerezadesques" de la senyora de l'encapçalament, i encara més que tinguès unes magranes de fons (mmm, magranes), feia temps que em molestava veure-la amb la ma sota la barbeta a l'entrar. Em recordava al posat d'un poetastre de tercera sent entrevistat per primer cop, o alguna cosa així, pretenciòs i repipi. Crec que va ser quan vam muntar el primer Sopem en Bloc i algú va titolar en un altre blog que "la princesa persa convoca a sopar" que vaig pensar que ni sóc princesa (no ho hauria de ser ningú) ni tampoc sóc persa, sinó més xarnega que el Pijoaparte

Total, que buscant finalment vaig trobar aquest nou grafisme. M'agrada per molts motius: Recupera el fons fosc de la primera plantilla, que trobo més legible. Està inspirada en la publicitat modernista, que a mi em fascina. I el que és més important, mostra una imatge domèstica (amb gata Christie inclosa!), d'algú que menja amb plaer i abandó, absorta en un acte tan quotidià i al temps tan especial. El mateix missatge de les meves paraules, espero.

13 comentaris:

Martí ha dit...

A mi també m'agrada més aquesta nova plantilla.

Si necessites algun tipus d'ajuda amb el disseny de la plantilla o amb el html m'avises, d'acord?


Vagi bé Mar, una abraçada!

josep ha dit...

Felicitats Mar. M'agrada la nova imatge del teu Pravda elctrònic. Que per molts anys el puguis anar renovant cada cop que te'n cansis, i que nosaltres poguem seguir gaudint de les teves històries.
Una abraçada

Sara Maria ha dit...

Eeeiii... M'agrada tant el fons com la imatge!!!

xaro ha dit...

Molt xulo Mar, a mi tb m'agrada molt la teva nova imatge.

Cuinagenerosa ha dit...

molt xula la nova imatge, l'anterior xocava amb el contingut, era com contradictòria, i si tu t'hi sents bé, que és l'important, esplèndid.

maia ha dit...

Hola Mar, feliçitats per el nou"look", (a mi també m'agrada molt la publicitat modernista).Salutacions

dolçosdesdecasa ha dit...

Segeuixo i m'agrada llegir el que ens expliques i també la fisonomia modernista que has donat a la plantilla, felicitats!
Teresa (comacasa-res)

Gemma ha dit...

Felicitats pel nou look, la noia de les sopes i la gata Christie m'agrada molt.
Només una crítica, segurament deu ser per la resolució de la meva pantalla (1280 x 1024), però el final de les línes més llargues del text es solapen amb el marc vermell... li passa a algú més?

arantxi ha dit...

Me gusta mucho Mar este cambio de look, auqnue no te comente mucho que sepas que te sigo.

Yo también tengo que hacer un cambio de look al mío que no me gsuta como está actualemte...

starbase ha dit...

També soc dels que pensa que és una millora el nou diseny.

L'estil modernista també em té fascinat desde que vaig visitar una exposiciò a Girona sobre el cartellisme de Ramón Casas.

So, felicitats.

Amapola Domingo ha dit...

Molt xula la planitlla nova!!! Molt bé, molt bé, renovar-se o morir!!!

i... soparillo dels bons, noies guapes, xarraries i creativas, quan? ehem...

kissumenja ha dit...

Guappa! Ara feia moooolts dies que no passava per aquí! Em costa força adaptar-me quan la gent canvia de look però m'agrada. M'agrada i, a més... mmmm.... trobo que ja no recordo quin tenies abans. ;-)

Mercè ha dit...

Mar, jo també coincideixo amb la resta. Bon canvi de look!! La noia de les sopes i la gata, més adients que la imatge anterior! :)