dissabte, 11 d’abril del 2009

Cuina renaixentista





Imatges del còdex de cuina "Opera de Bartolomeo Scappi", guardat a la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid. Les he baixat del meravellosíssim blog BibliOdissey, on hi ha més informació sobre el còdex, una recepta, i suficients imatges de llibres antics i fascinants com per perdre-hi hores i hores...

4 comentaris:

Martí ha dit...

Si els pollastres a l'aste ncara es fessin giran la mabivela com a la primera imatge serien un gran luxe.

Gracies per les imatges, les guardo al disc dur ;)


Una abraçada

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Mar Calpena; Molt interessant els estris i també la forma de cuinar del renaixament. No oblidem que Leonardo da Vinci fou un gran aficcionat a la cuina i també a inventar aparells per cuinar al igual que també va treure un códic de comportament a taula, per cert molt curiós. Josepb -menja de bacallà-

La cuina vermella ha dit...

Guardem aquestes imatges que ens regales com un tresor. Son impressionants. Molts petons reina!

Francesc ha dit...

M'han semblat unes imatges curiosíssimes. Per suposat que me les guarde també. Besades