dimecres, 3 de desembre del 2008

Per Nadal regala...



Amb l'u de desembre comença la cursa vers al consumisme nadalenc, i ja se sap que aquí tots els presents ens fem cada any el ferm propòsit de no recaure en la trampa capitalista, però al final acabem el dia 24 a les 20:30 cremant la VISA en l'enèsim mocador de seda, corbata, sabatilles, llibre d'art de la Taschen o, en definitiva, en qualsevol dels altres grans clàssics del regal poc compromès. Més val que afrontem la realitat i assumim que, mal que mal, paga la pena fer aquells presents que ens agradaria rebre. Per exemple, els gastronòmics.

Així que seguint amb l'afany de servei, altruïsme i modèstia que em caracteritzen, he decidit que durant aquests dies d'advent (per cert, com és que encara no tinc un calendari d'aquells amb preses de xocolata?) intercalaré els meus posts habituals amb una nova secció de propostes, més o menys comercials. Vull aclarir en pro de l'ètica (pels amics, l'etiqueta) que en alguns casos -sobre tot en el dels llibres- he rebut un exemplar o mostra per a ressenyar-lo. Llum i taquígrafs i que se sàpiga publicament que m'he venut! Però vull puntualitzar també que no tinc intenció de parlar només de regals dels que es compren, si no d'altres que no costen res o gairebé res i valen molt. I comentaré idees que em semblen interessants d'una manera o altra. Si em voleu fer arribar les vostres propostes de regals, us recordo que ho podeu fer al correu del blog (NO als comentaris!): baixagastronomia (arroba) gmail (punt) com. I com que servidora té vocació de calvo de la loteria i li agrada repartir bon rollo, sortejaré un regalet entre tots els que participeu. La data límit és el dia 23 i si viviu a la Conxinxina em reservo el dret d'amanyar el sorteig per no pagar l'enviament internacional.

Per trencar el gel, aquí us deixo la proposta d'avui:

Per Nadal regala... Lego

Lego? A la cuina? Sí, senyoreta. Això mateix. Si mireu la botiga virtual de Lego (tenen un sistema de pagament segur i fan trameses a Espanya) us en adonareu que l'articles més "xaxis" no és aquell diorama d'un aeroport que no vau acabar de muntar mai quan éreu petits, sino els estris de cuina. A mi m'encanten les oueres (5,95 € + tramesa), els salers (3,95 + tramesa), la carmanyola en forma de bloc (7,95 + tramesa), però el meu preferit és aquest rellotge (5,95 + tramesa). No em direu que no és total...

Photobucket

3 comentaris:

Mercè ha dit...

No tenia ni idea que la casa Lego també fes estris i gadgets de cuina! Amb lo que hi vaig arribar a jugar de petita!! Per cert, molt bona idea aquesta d'anar llançant idees de regals!

xaro ha dit...

Jo tampoc en tenia ni idea!!!! Ara vaig a mirar-ho!!
Gràcies per aquesta magnífica idea!!

La cuina vermella ha dit...

Eiii, Mar!
Comencem a pensar regals i t'enviem un correu!
smuack!