dimarts, 6 de maig del 2008

Pausa per a la publi

No acabo ni a pedrades el post del cap de setmana, que tampoc no hauria de ser tan llarg (però la feina no em deixa). Això sí, he trobat un moment per instal·lar-me l'Adsense del Google, que són els anuncis que hauríeu de veure aquí al costat, i que en els meus deliris de grandesa figura que m'han de treure algun dia d'aquesta vida de pobresa i activitats poc legals amb la que financio el pinso de la gata i les excursions al Mercadona.
Ara Google ja els deixa posar en les planes en català, així que per què no aprofitar-ho? Perdoneu-me la intromissió, però no us he enganyat mai: sóc una venuda. Una cosa, només. Us agraïria si em deixeu algun comentari dient-me si es veuen els anuncis, perquè no estic segura d'haver-ho fet bé. No us demano que hi cliqueu -això és decisió de cada un, i jo no hi entro ni surto- sinó que m'aviseu si queden molt estranys o us fan nosa.

6 comentaris:

starbase ha dit...

Es veu, es veu :-).

Quant paga Google? (si es pot preguntar, es clar).
Es suposa que si clico et cauen calerons?

Mar Calpena ha dit...

Vols que t'ho digui? No n'he tret l'aigua clara! Em temo que deu ser alguna cosa així com a cèntim per click, així que crec que de moment no me'n aniré a viure a les Seychelles.

Anònim ha dit...

Hola Mar!
Si la vida és plena de metàfores (estic d'acord amb tu: el món em va ple!) no acabo d'entendre la que m'acaben d'oferir els dos anuncis de google que veig al teu bloc: primer, un anunci d'arròs xinés; el seguent, el bloc del Carod. Els món és 59 segundos? Google és independentista?
Quina metàfora m'envies, Mar??? Fes-m'ho explicit, que no l'entenc???

Salutacions!

3o4aldia ha dit...

Bon dia Mar,

jo vaig posar tb publicitat de Google ara fa ja 1 mes i mig mes o menys. En aquest període, he "guanyat" exactament 54,50€. Tinc que dir que no entenc com va perquè un dia en 300 visites i 4 clicks em donen 0,6€ i un altre per 200 visites i els mateixos click em donen 2,5 euros. El record el tinc en 3,5€ un dia que vaig tenir unes 360 visites i uns 11 clicks crec recordar

En l'ultim temps esta pujant, fent una mitja d'uns 1,5 € dia o potser més. Baixa bastant el cap de setmana.

No son molts de diners, però em farà il·lusió quan escrigui un post, d'un sopar a un restaurant finançat per la publicitat.

No paguen fins que tens 100 dòlars, la mala jugada és el preu del dolar...

Salut

Mar Calpena ha dit...

Massitet: No sóc jo qui asigna els anuncis a la persona. Perquè si no, de què a m'anava jo a assignar una clínica d'aprimament (mala llet!). Es clar que l'altra anunci que he vist, de turisme de Lisboa, ja és una altra cosa...

Víctor: Aquest matí portava guanyada la vertiginosa quantitat de 22 cèntims de dòlar... Ja ho sentirem a dir.

Sara Maria ha dit...

Si es veuen, jo també els tinc i encara no he cobrat res.