dilluns, 7 d’abril del 2008

Vine al mercat, reina


Veig en un anunci a la tele una bonica iniciativa dels Mercats Municipals de Barcelona, la d'editar i regalar als clients un llibre amb 120 receptes, anomenat Del mercat a la taula. Els plats han sortit d'un concurs que ja es va fer entre els clients, i ara comença la segona fase, la de distribuir el llibre. Podeu consultar la llista de receptes i la de llocs on fer-vos-en amb un en aquesta web.

ACTUALITZACIÓ: Finalment (dia 9) tinc ja el meu. Al mercat de la Sagrada Família no els n'havien dit res a les parades i una dona bastant antipàtica del punt d'informació (a la que vaig interrompre mentre feia l'encreuat) em va deixar anar que m'havia equivocat i que no el repartien fins Sant Jordi.
Aquest matí la meva mare me n'ha portat un del mercat de Les Corts, on li han donat sense cap mena de problema. Sagrada Família, j'accuse!

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ei, gràcies per avisar! Avui mateix passaré pel mercat, a veure si encara en queden...

Gemma ha dit...

Ja el tinc, ole!

Mar Calpena ha dit...

Sí? Doncs a mi al mercat de Sagrada Família m'han dit que no el repartien fins el dia de Sant Jordi! Demà ho provaré al Clot...

La cuina vermella ha dit...

Hola Mar,

Acabo d'enviar un correu electrònic a la gerent del mercat municipal de mollet perquè m'en faci arribar un. Gràcies per informar-nos, la cuina vermella no té tele i per la ràdio no han posat cap falca al respecte. Ais, si no fos per tu!!!
Petonassos!

Anònim ha dit...

Jo l'he anat a buscar a la boqueria i m'ho han donat al moment.Salut!