MENU  GLENAT
Aperitivos
Chips de yuca y  loto
Sandwich de plátano macho  con queso brie
Sandwich roley de  tonkatsu con mostaza a la antigua
Tataki de atún con  brunoix de verduras
Yakibuta con brotes de  soja
Sushi  variado
Gamabas  rebozadas
Almejas al vapor con  sake
Pinchos de vieira y  espárragos
Albóndigas de langostino  y shiitake al vapor
Rollo primavera de setas,  pollo y foie
Primer  plato
Ostras de  Arcachon
Setas variadas al  papillot con salsa miso y mantequilla
Segundo  plato
Dados de solomillo a la  plancha con salsa tataki
con guarnición de tostada  de mantequilla de ajo
y pommodori  secchi
Postre
Crema de macha y  mascarpone con granada
Daifuku de  ichigo
Cafès i  tes
 
   
 Entrades
Entrades
 
 
 
 
11 comentaris:
Rédeu, Mar! A quina empresa treballes??? Hi ha alguna plaça vacant???
Quina enveja, senyor...
Bé, no et pensis... Aquest tipus de sopar substitueix al lot de Nadal. Jo ja ho prefereixo, a quatre llaunes de préssec en almíbar, un parell de caves "nothifixis" i dos torrons de broma, però hi ha força gent que no ho acaba de veure clar, i també ho puc entendre.
Mare meva!!!
ja et dic jo que val més aquest menú que depèn quina panera "nothifixis", i tant!
Disfruta de l'àpat i si pots... volem fotos!!!
Sònia
Val, d'acord amb la gent que no ho acaba de veure clar. Però no et deixis de respondre la pregunta principal: hi ha alguna vacant a Glenat???? ;-)
Mmm... De moment, no. Però quan els barrufets grunyons que hi ha a totes les empreses fan de les seves, em dóna per pensar que n'hi haurà alguna (o ho deixaré jo o mataré algú).
Seriosament: És obvi que per a mi el sopar compensa la manca de lot, però comprenc que la gent a qui el tema gastronòmic no els emociona els sàpiga greu que, a sobre, els toqui anar a sopar amb persones amb qui passen un fotimer d'hores i amb qui potser no voldrien socialitzar fora de la feina. Però això passa a totes les empreses, i un menú com el d'avui fa que l'opció sopar -per mi- guanyi per golejada.
Quina pinta! Això és un menú de Nadal i no els pica-pica que posen a alguns restaurants en aquestes dates i et cobren a preu d'or!
Ja explicaràs!
Mar, he entrat als comments amb un ¡mare de Déu! a la boca que m'han xafat els teus amics/amigues. No sóc cónsul de rés pero em demano més que amistat amb el teu cuiner. Fantàstic!
Ptons.
Baveta, baveta és la que ens cau a tots llegint aquest menú! On treballes???? Busquen algú? Quina enveja... :)
Nosaltres ni sopar, ni lot ni res de res :(
Lamento aixafar la guitarra o trencar el plat bonic: No menjaria aquestes coses ni cobrant.
La cuinaitalo-catalono-japonesa-libanesa i no se quantes coses més, ha triomfat definitivament.
Aviat será impossible anar a un restaurant i fer un àpat "normal".
Plego. ¡Visca la sèpia amb pessols!
Que festin... Y yo a dieta forzada!!
M'encanta aquest menú. T'explico el meu: feijoada! (com la resta de dies de l'any)... molt amè!
També m'encanta blog (un motiu més per despistar-me a la feina).
Bom Natal!
Publica un comentari a l'entrada