dissabte, 10 de març del 2007

Menjars del món

Avui he estat a uns grans magatzems on diuen que ja és primavera i que no esmentaré perquè no necessiten una menció al meu blog per fer-se publicitat. Hi havia una fira d'aliments d'Europa i, com era de rigor, he acabat firant-me unes quantes coses. La meva sel·lecció personal:

- Mostassa de fruites del bosc (França)
- Conserva de rillettes d'ànec (França)
- Neules de formatge (Hongria)
- Galetes Spekulaas (Holanda)
- Carabassons a la brasa envasats en oli (Itàlia)

De moment només he tastat les neules, i la veritat és que són una mica... no res. No se notan, no se mueven, no traspasan... El cert és que a la fira en qüestió hi havia una colla de productes atractius, però els que més de gust em venien eren de nevera, i els hagués hagut de passejar lluny del fred massa estona. La troballa, quant a preu, considero que són les mostasses franceses. Avisats quedeu.

4 comentaris:

gemma ha dit...

He estat aquesta tarda als mateixos magatzems :-) Jo també he comprat un potet petit de mostassa (però à l'ancienne), un turkish delight de figa, unes ametlles gregues folrades de xocolata i uns croutons de pa de campanya.

Mar Calpena ha dit...

He tingut els croutons de campanya a la ma i no me'ls he quedat... Ja diràs què tal són.

Anònim ha dit...

Jo hi aniré demà a veure que hi si puc comprar algun formatge de suissa per fer alguna que altre recepta.
Per cert que tal el pot de mostassa?

Mar Calpena ha dit...

La vaig obrir ahir i m'ha agradat molt. És força picant (en realitat, com totes les mostasses quan les acabes d'obrir), però quan baixa l'escalfor es nota un gust de fruita vermella molt particular. Com que aguanta bastant, és possible que en compri un altre pot per quan s'acabi aquest.