Després de tants dies de menjar massa abundosament, avui necessitava alguna cosa senzilleta.
He descongelat dotze llagostins i els he pelat. Després els he barrejat amb un parell de cullerades de formatge suau de terrina (estil Filadèlfia), una miqueta de wasabi i una ceba tendra tallada a tires. Ha quedat un bloc compacte.
Sobre dues llesques de pa de motllo de cereals, he posat les restes d'una bossa de rúcula que ja estava empadronada per arrelament a la meva nevera, l'he amanida amb una mica d'oli d'oliva verge, i ho he tancat amb la pasta de formatge i llagostins...
Llàstima que no tinc piles a la màquina de fotos, però com que l'invent m'ha agradat, el repetiré i prometo postejar-les.
Això sí, després de les festes, ara toca fer bondat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
MMM! PROVARÉ L'INVENT, CREC K HA D'ESTAR BONÍSSIM!
Publica un comentari a l'entrada