tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post7319235004823958889..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Ceci n'est pas un davantal...Mar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-39180590470557334272007-09-04T23:39:00.000+02:002007-09-04T23:39:00.000+02:00Gràcies, Enric, tant per la lloança com per la crí...Gràcies, Enric, tant per la lloança com per la crítica, perquè les dues ensenyen. Espero veure't sovint per aquí.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-9214264320196945032007-09-04T02:15:00.000+02:002007-09-04T02:15:00.000+02:00Durant les vacances del mes d’agost, tot “clicant”...Durant les vacances del mes d’agost, tot “clicant” d’aquí cap allà, vaig descobrir el teu blog, pel qual et felicito.<BR/><BR/>Escrit amb una redacció àgil, fresca, distesa, i amb petites i ben col·locades pinzellades de bon humor, veig reflectida en aquest blog, sobretot, una gran vitalitat.<BR/><BR/>I perquè vegis que no t’estic raspallant, m’”inauguraré” dient-te que no vaig estar gens d’acord amb tu quan vas qualificar la narració de Woody Allen a què feies referència el 26 d’agost com a imprescindible. La veritat és que a mi em va deixar bastant indiferent.<BR/><BR/>Felicitats de debò, Mar. Prometo seguir-te amb continuïtat.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-35692596471799386142007-09-03T03:53:00.000+02:002007-09-03T03:53:00.000+02:00Ostres, jo em creia una "friqui" dels davantals pe...Ostres, jo em creia una "friqui" dels davantals però ja veig que no hi ha color...Petroglifahttps://www.blogger.com/profile/04113026386832629946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-1143871063638461752007-09-02T12:32:00.000+02:002007-09-02T12:32:00.000+02:00Mar: La meva recepta publicada en el teu blog, gua...Mar: La meva recepta publicada en el teu blog, guanya 10 enters!!!!!<BR/>Et pasaré receptes de rebosteria italiana de la que fan las "nonas" a casa. Son tan exquisites com senzilles de fer. Ni ha per lleparse els ditets!!! Un plaer com sempreDESPERTAFERROhttps://www.blogger.com/profile/12017513960173042390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-87545922892154843422007-09-01T07:37:00.000+02:002007-09-01T07:37:00.000+02:00Despertaferro: Qui té raó, com és el teu cas, no p...Despertaferro: Qui té raó, com és el teu cas, no pot ofendre de cap manera! Ho vaig buscar i ho vaig trobar, però m'agradava més escriure-ho "a la catalana" per que quedés més irònic. Sí que és cert que havia d'haver inclós l'aclariment... Així que ara ho actualizo. Per cert, dilluns pujo la teva recepta, té molt bona pinta.<BR/><BR/>Ruth: Pues ni te cuento el precio. Valen como 40$. Yo, que soy la reina del mercadillo, con esto casi me visto entera.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-65639452641568798392007-08-31T22:36:00.000+02:002007-08-31T22:36:00.000+02:00Joer, como cambian los tiempos!! Si os tres primer...Joer, como cambian los tiempos!! Si os tres primeros de arriba da pena ponerselos para cocinar, parecen un mandilito para salir elegante cualquer sabado por la noche...Candelahttps://www.blogger.com/profile/07896665499088007299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-14085591434391731652007-08-31T22:07:00.000+02:002007-08-31T22:07:00.000+02:00En frances devantal es diu tablier o algo aixì. No...En frances devantal es diu tablier o algo aixì. No s´fengui gentil damisela.....DESPERTAFERROhttps://www.blogger.com/profile/12017513960173042390noreply@blogger.com