tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post5488523512060364118..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Livin' la vida tàperMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-72199730095503087652010-03-02T11:01:41.471+01:002010-03-02T11:01:41.471+01:00Yo en general como en comedor, pero algunos días n...Yo en general como en comedor, pero algunos días necesito comer en casa rápidamente, mi mujer si lleva la comida al trabajo y en las cenas casi siempre acabamos tirando de algo rápido como filete de pollo etc, así que esto nos va a venir fenomenal.Angushttps://www.blogger.com/profile/06545557925660501271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-36395997107260137372010-03-01T19:21:47.256+01:002010-03-01T19:21:47.256+01:00Una molt bona idea per als dinars al treball. Jo t...Una molt bona idea per als dinars al treball. Jo també hi dine un dia i, la veritat,el menú del bar no m'acaba de fer el pes (i això d'asseure't amb companys, que no desconnecten mai de la feina, és un poc pesat). Amb el mojo d'all i companyia, una sopeta de miso(ecològica) i fruita, perfecte.<br />Me l'apunte!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-24212655996196762502010-02-28T20:51:20.911+01:002010-02-28T20:51:20.911+01:00Quanta raó: Com podem comprar un oli refinat de me...Quanta raó: Com podem comprar un oli refinat de merda (amb perdò) que costa només mig euro menys que l'oli verge?<br /><br />Una bona salsa, valga'm Deu!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-10767296054380948422010-02-28T18:56:19.832+01:002010-02-28T18:56:19.832+01:00La veritat és que, tal i com ho expliques, sí que ...La veritat és que, tal i com ho expliques, sí que sembla tota una aventura menjar decent a la feina. La recepta que expliques segur que m'agradaria, perquè l'all m'agrada molt. Me l'apunte per a alguna ocasió especial, tipus "sopar improvisat" o "dinar d'emergència". SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-56767766951153994962010-02-28T12:08:12.541+01:002010-02-28T12:08:12.541+01:00Com tots els plats amb all, torna una mica. Però e...Com tots els plats amb all, torna una mica. Però et diria que passats els cafès ja no torna més. El bitxo és totalment opcional (a l'original no hi figura). Si vols que es noti menys encara, deixa'l només durant la darrera mitja hora final en la que l'all es refreda, o omet-lo totalment.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-84348318748308445812010-02-28T11:54:12.689+01:002010-02-28T11:54:12.689+01:00I tant d'all com porta vols dir que no torna? ...I tant d'all com porta vols dir que no torna? Sembla increïble! I el bitxo, es nota? L'utilitzo molt poc, però quan en poso en algun plat, el Pere sempre ho acaba descobrint!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com