tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post4774620602173832003..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Madrid-TòquioMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-45713177794594019362010-02-02T11:59:24.463+01:002010-02-02T11:59:24.463+01:00Ostres, Calpena! Eres tan bona escribint. Et llegi...Ostres, Calpena! Eres tan bona escribint. Et llegiria encara que em parlessis de filosofia presocràtica... (és un trauma adolescent meu...).<br />Deiva ser genial, la trobada amb el japonés. Només d'imaginar-me les cares de tots (un explicant, els altres traduint, l'altra preguntant compulsivament...): Si n'hagués hagut, hagués comprat entrades!!<br /><br />Gràcies per la tornada, Calpena!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-6891222070440532692010-01-30T20:29:16.175+01:002010-01-30T20:29:16.175+01:00Interessantíssima la crònica que fas de la cuina j...Interessantíssima la crònica que fas de la cuina japonesa, tan subtil i saludable en general. Jo sí que coneixia els mochis; de fet, vam comprar els fesols dolços en una botiga japonesa d'ací a prop, i en vam fer, amb un resultat prou acceptable. Una curiositat: són els pastisstes preferits del Doraemon!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-66829488883739471032010-01-29T23:37:50.021+01:002010-01-29T23:37:50.021+01:00Quina enveja!!!!( de la sana!!)
Escolta aquest ram...Quina enveja!!!!( de la sana!!)<br />Escolta aquest ramen i udon ...fan molt bona cara!!!ooooooo<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-54700525683773864212010-01-29T15:31:06.067+01:002010-01-29T15:31:06.067+01:00Gemma - Si no trobes entrades per a la mochizuki e...Gemma - Si no trobes entrades per a la mochizuki et recomano que vagis a la pastisseria Ochiai, et tornaràs boja! http://www.ochiaipastisseria.com/<br /><br />Francesc - Ara en tinc la dèria, espero explicar-vos-en coses que us interessaran d'aquí un temps.<br /><br />Núria- A mi em priven els daifukus, amb el seu geladet a dins...<br /><br />Tocafogons - I a mi les teves ressenyes. He rigut molt amb la del Ikkiu (gran restaurant!)<br /><br />Senyoreta Cols - Quins projectes més xulos! I quina enveja em feu la gent que teniu ma per als treballs manuals.<br /><br />Sara Maria - No sé si trobaràs entrades (jo vaig comprar la meva ja fa quinze dies), però en qualsevol cas et repeteixo la recomanació que li he fet a la Gemma.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-41850838369813006492010-01-29T14:19:33.467+01:002010-01-29T14:19:33.467+01:00M'agrada tant com escrius... Bona idea això de...M'agrada tant com escrius... Bona idea això del cap d'any japonés, ara ho miro!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-56775342946614604792010-01-29T13:34:00.786+01:002010-01-29T13:34:00.786+01:00Benvinguda de nou després del parèntesi nadalenc. ...Benvinguda de nou després del parèntesi nadalenc. Fantàstica crònica sobre els dolços japonesos dels qual no en coneixia res.<br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-81220938553422042902010-01-29T13:05:42.799+01:002010-01-29T13:05:42.799+01:00Mar,
fa un parell de mesos que et segueixo i m...Mar,<br /><br />fa un parell de mesos que et segueixo i m'encanta com escrius.<br /><br />Només et volia donar les gràcies per recomanar la Mochitsuki Taikai, m'has convençut per anar-hi!<br /><br />MariaSenyoreta Colshttps://www.blogger.com/profile/03037612226116372499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-5470149253774145502010-01-29T12:19:57.654+01:002010-01-29T12:19:57.654+01:00em segueixen frapant els teus posts. Felicitats.em segueixen frapant els teus posts. Felicitats.TocaFogonshttps://www.blogger.com/profile/04711634969384247060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-81636815435643773042010-01-29T09:08:48.638+01:002010-01-29T09:08:48.638+01:00Ooohhh quina enveja ;)!
Sóc ultra fan dels mochis...Ooohhh quina enveja ;)!<br /><br />Sóc ultra fan dels mochis de maduixa, hehenúria alemanyhttps://www.blogger.com/profile/15266386902052632151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-281317880689744002010-01-29T08:31:05.438+01:002010-01-29T08:31:05.438+01:00M'ha encantat la manera com expliques tot això...M'ha encantat la manera com expliques tot això de la cuina japonesa. Jo no la conec massa, però el poc que he tastat m'ha agradat bona cosa. Ja ens contareu la Gemma i tu totes les receptes japoneses que pugueu. A mi també em sorprén molt que usen mongetes a les postres. Bé, coses de les tradicions, supose. BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-45236556609892372732010-01-29T07:04:09.240+01:002010-01-29T07:04:09.240+01:00Uau, quina sort haver pogut parlar amb aquest xef ...Uau, quina sort haver pogut parlar amb aquest xef japonès... a mi m'hauria encantat veure en directe com fa tots aquests dolços tan desconeguts per nosaltres! Perquè... mira que posar mongetes a les postres, je je je...<br />Ara mateix em miro això del cap d'any japonès a Barcelona, que amb el mal temps que han previst, aquest diumenge em sembla que no podré sortir a escalar i seria una bona alternativa ;)<br />Ens veurem per allà? :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com