tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post1180373076349752423..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Sobre les receptesMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-22831118661154882832009-11-24T12:42:51.585+01:002009-11-24T12:42:51.585+01:00M'ha fet pensar en una frase amb la que estic ...M'ha fet pensar en una frase amb la que estic bastant d'acord: La cuina és un art, la rebosteria és una ciència. Vaja, que per la cuina hi ha una part d'aprenentage, o de "mà" important, i per la rebosteria la part técnica és més important.minimontsehttps://www.blogger.com/profile/17897107506641013006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-77081767184592949272009-11-17T16:39:44.971+01:002009-11-17T16:39:44.971+01:00És clar que hi ha molt d'aprenentatge humà a l...És clar que hi ha molt d'aprenentatge humà a la cuina!<br />Ben trovat.eρHedrohttps://www.blogger.com/profile/07317179594349604054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-9780194191455588142009-11-17T07:37:36.683+01:002009-11-17T07:37:36.683+01:00Como decía el decano de la facultad, "no es l...Como decía el decano de la facultad, "no es lo mismo saber saber hacer, que saber hacer" :)Ibánhttp://www.tequedasacenar.comnoreply@blogger.com