tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post694035687437316226..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Picasso i el misteri del safràMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-41263967377424635972010-01-11T09:29:39.516+01:002010-01-11T09:29:39.516+01:00M'agradaria dir-te allò de "elemental est...M'agradaria dir-te allò de "elemental estimada Mar" .. però em temo que haurem d'esperar a un sherlock millor que jo .. amb tot la història és curiosa i si trobo alguna nova pista t'nformaréAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-70261903384170566752010-01-05T13:03:59.959+01:002010-01-05T13:03:59.959+01:00Bon any Mar...
La veritat és que també m'ha ag...Bon any Mar...<br />La veritat és que també m'ha agradat molt el post... I el que més m'ha agradat és trobar una lectora amb parents (La Quinta de Luculus) a Gandesa (de fet d'allà prové tota la meva família, excepte la meva mare que ja va néixer a BCN). Quan pugui li pregunto a la meva àvia (93 anys) però no recordo d'entrada cap plat de casa amb safrà...<br />De la clotxa si en sé més (http://sheworebluevelvet.blogspot.com/2008/09/festa-del-vi-2008.html)Maidahttps://www.blogger.com/profile/15833201398656204708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-33348310140967396692010-01-02T00:09:59.442+01:002010-01-02T00:09:59.442+01:00jo tinc poc sentit de l'olfacte i el safrà mai...jo tinc poc sentit de l'olfacte i el safrà mai m'ha resultat molt atractiu per el seu aroma. Es clar que probablement mai he olorat un safrà 'dels bons'.<br /><br />En tot cas, queixar-se de menjar cada dia el mateix és una veritat universal que no té a veure amb el que menjes sino amb quan ho menjes. Per tant no li tindrem en compte al pintor la seva queixa...starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-45991322105892617152009-12-31T22:54:27.328+01:002009-12-31T22:54:27.328+01:00A mi també m'ha agradat aquest post
Bon any!A mi també m'ha agradat aquest post<br />Bon any!mariahttps://www.blogger.com/profile/09840372952881241172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-34644243506110426462009-12-31T20:36:57.643+01:002009-12-31T20:36:57.643+01:00Molta llum per aquest 2010, estimada amiga! Molts ...Molta llum per aquest 2010, estimada amiga! Molts de petons i alegries.<br />Ens encantes, bonica.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-85220006194992986912009-12-31T15:38:45.888+01:002009-12-31T15:38:45.888+01:00Feliç 2010 Picassa o Picacha!!
Un petó molt i mol...Feliç 2010 Picassa o Picacha!!<br /><br />Un petó molt i molt fort!!<br /><br />muaaaaaaaaaaaaakAmapola Domingohttps://www.blogger.com/profile/11162842569129083031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-79175321832648003562009-12-29T20:08:35.779+01:002009-12-29T20:08:35.779+01:00M'agrada molt aquest post...però no tinc ni id...M'agrada molt aquest post...però no tinc ni idea del safrà. A casa mai s'havia utilitzat gaire i jo segueixo sense fer-lo servir.<br /><br />Que tinguis un MOLT BON ANY!!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-67434112681324128112009-12-28T22:54:36.945+01:002009-12-28T22:54:36.945+01:00Com tothom, m'ha agradat molt aquest post que ...Com tothom, m'ha agradat molt aquest post que has fet.<br />El que no m'agrada gens és aquesta mania que h ha de posar safrà a tots els arrossos. Jo no en poso ni quan faig paella. Amb un bon tomàquet, l'arròs ja agafa un bon color. I si en poso és del natural, no pas aquest colorant de color espantós!<br />Que tinguis un Bon Any!<br />Una abraçada.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-2246423129208510732009-12-28T07:52:59.395+01:002009-12-28T07:52:59.395+01:00Núria - Se'm passava la dada del Patufet, no l...Núria - Se'm passava la dada del Patufet, no la sabia o no la recordava...<br /><br />Francesc- El colorant groc és una plaga... Sembla que ja no es pugui fer una paella sense afegir-ne, i l'arròs acaba per tenir icterícia.<br /><br />Maragda- Ei, mira'm-ho (quan no estiguis ocupada amb els elefants ;b ). Petons!!Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-58103058785361012312009-12-28T07:46:47.428+01:002009-12-28T07:46:47.428+01:00L'entrada és de MH! Desconeixia per complet aq...L'entrada és de MH! Desconeixia per complet aquesta història del Picasso i ni idea de les sopes de safrà a la Terra Alta, a casa de l'àvia gandesana aquesta l'usava moderadament i el torrava ella, i és cert que als llibres de gastronomia terra altenca tampoc en fan esment, quan vagi a Gandesa ja preguntaré a veure si algú me'n dóna raó o n'ha sentit parlar...<br />També revisaré els llibres i revistes antics que tinc..., encara que no recordo haver llegit res al respecte.<br />Petons bonica!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-32812325084966186352009-12-28T00:48:54.327+01:002009-12-28T00:48:54.327+01:00M'ha agradat molt aquest post. A casa la meua ...M'ha agradat molt aquest post. A casa la meua àvia usava el safrà per a acolorir amb un preciós i saborós color daurat l'arròs. Res a veure amb el colorant groc exagerat que es fa ara amb les paelles valencianes. SalutacionsFRANCESChttps://www.blogger.com/profile/17366633060590960610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-78843043987614419432009-12-27T22:07:48.459+01:002009-12-27T22:07:48.459+01:00hehe quin post més bo! Em decanto per la colla del...hehe quin post més bo! Em decanto per la colla del Safrà, però. De tota manera és molt probable que a Horta cuinessin amb safrà encara que no el produïssin a la Terra Alta; de petita creia que el safrà era una cosa exclusiva de Catalunya, perquè la iaia en posava a tot, i a més és el producte que en Patufet surt a comprar abans d'acabar a la panxa del bou...núria alemanyhttps://www.blogger.com/profile/15266386902052632151noreply@blogger.com