tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post4337244062252937003..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: Anthony "Nostradamus" BourdainMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-10522091570189073952009-03-29T17:58:00.000+02:002009-03-29T17:58:00.000+02:00Que gran Bourdain, quanta raó!Que gran Bourdain, quanta raó!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-88264999363715601822009-03-25T19:53:00.000+01:002009-03-25T19:53:00.000+01:00Totalment d'acord Mar, amb en Bourdain, i amb tu, ...Totalment d'acord Mar, amb en Bourdain, i amb tu, és clar. I no és ben bé això, però precisament avui a la ràdio, parlant de la gastronomia a la quaresma, comentava que la gran varietat de receptes amb els mateixos ingredients bàsics, i els mètodes de conservació, són gràcies a la poca varietat d'aliments a l'abast en temps on la tecnologia no hi arribava, o la butxaca de la majoria de la gent + les imposicions religioses, et forçaven a aguditzar l'ingeni ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-19787183269137842812009-03-25T19:50:00.000+01:002009-03-25T19:50:00.000+01:00Gran tipo este Anthony; a ver si tiene razón y la ...Gran tipo este Anthony; a ver si tiene razón y la crisis sirve para sanear la gastronomía.<BR/>Por desgracia en tiempos de crisis los productos de lujo suelen florecer, así que me temo que quebrarán más restaurantes de menú del día que de los estrellas Michelín...Angushttps://www.blogger.com/profile/06545557925660501271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-83203681667878173862009-03-25T16:18:00.000+01:002009-03-25T16:18:00.000+01:00Hola,T'ho agraeixo de tot cor, i per mi el tema qu...Hola,<BR/><BR/>T'ho agraeixo de tot cor, i per mi el tema queda oblidat... Espero que, com al final de Casablanca, això pugui ser l'inici d'una bona amistat.Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-66222475842772194732009-03-25T16:17:00.000+01:002009-03-25T16:17:00.000+01:00la del comentari soc jo, floripori. No se com es f...la del comentari soc jo, floripori. No se com es fa pq surti el meu nom.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-41878664355051692092009-03-25T16:16:00.000+01:002009-03-25T16:16:00.000+01:00Hola,Em sembla que et dec una disculpa personalitz...Hola,<BR/><BR/>Em sembla que et dec una disculpa personalitzada. Em sap molt greu el que va passar amb les garrapinyades, en cap moment la meva intenció era la d'ofendre ningú. Jo vaig agafar la teva recepta del blog i me la vaig guardar a l'escriptori per poder-les fer sense haver d'estar connectada. Un dia parlant amb uns amics els vaig parlar meravelles de les teves garrapinyades i em van demanar la recepta, com que no la sabia els vaig dir que ja penjaria la recepta al meu blog. Per aixó no està modificada, ni retocada, ni res. En cap moment volia ofendre ni molestar, pero t'asseguro q no em passara mai mes.<BR/>Ho sentoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-9909589423563967112009-03-25T00:05:00.000+01:002009-03-25T00:05:00.000+01:00Un post ben sucós. M'ha agradat molt. Me l'apunte ...Un post ben sucós. M'ha agradat molt. Me l'apunte per a parlar-ne amb algun amic "llepafils" de cuina ultramoderna i ingredients indesxifrables. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-60639066345806425552009-03-24T14:12:00.000+01:002009-03-24T14:12:00.000+01:00Bravo! pels dos: la Mar y el Bourdain.Bravo! pels dos: la Mar y el Bourdain.manuel alluehttps://www.blogger.com/profile/09044960259575322658noreply@blogger.com