tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post3090131521658813068..comments2023-08-29T14:50:16.693+02:00Comments on Baixa gastronomia: 7 maneres de començar un comentari de textMar Calpenahttp://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-27297472864695394672009-02-10T14:27:00.000+01:002009-02-10T14:27:00.000+01:00Vaig prendre nota i ja el tinc!! Es molt bo... Gra...Vaig prendre nota i ja el tinc!! Es molt bo... Gracies per les teves recomanacions!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-55347489293822324542009-02-07T18:03:00.000+01:002009-02-07T18:03:00.000+01:00Jo també prenc bona nota de la recomanació, i sí, ...Jo també prenc bona nota de la recomanació, i sí, fes-te pagar un munt de royalties o un bon sopar!!!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-60093365755578437012009-02-05T13:38:00.000+01:002009-02-05T13:38:00.000+01:00Quina bona pinta! Mar, ja que considero aquest blo...Quina bona pinta! <BR/><BR/>Mar, ja que considero aquest bloc teu un lloc central del blocairisme gastronòmic (baix) català...<BR/><BR/>Perqué no el fem servir per quedar a Girona els que pujem (o baixem) al fòrum gastronòmic? Una quedadeta per dinar o així, no?starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-55157624316741852922009-02-04T17:48:00.000+01:002009-02-04T17:48:00.000+01:00Jeje, hauré de buscar la manera de demanar-li roya...Jeje, hauré de buscar la manera de demanar-li royalties a aquest paio o que em convidi al Mugaritz (que consti que aquest llibre NO és còpia de premsa!)Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-54814176982772609292009-02-04T17:45:00.000+01:002009-02-04T17:45:00.000+01:00Muy apetecible. Yo lo conocí por una reseña que hi...Muy apetecible. Yo lo conocí por una reseña que hizo otro blog de cocina que sigo: Pisto y No Pisto:<BR/>http://www.pistoynopisto.com/index.php/2008/12/13/los-bajos-de-la-alta-cocinaAngushttps://www.blogger.com/profile/06545557925660501271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-90024902184759815772009-02-04T09:37:00.000+01:002009-02-04T09:37:00.000+01:00A la llista de la compra :)A la llista de la compra :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-16491616155621494732009-02-04T08:35:00.000+01:002009-02-04T08:35:00.000+01:00Bonica, hem llegit atentament, ara només queda com...Bonica, hem llegit atentament, ara només queda comprar-nos un exemplar i fruir-lo.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7230355414416409583.post-33258256053257398582009-02-03T22:14:00.000+01:002009-02-03T22:14:00.000+01:00He pres nota de la recomanacióHe pres nota de la recomanacióSara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.com